Mit tennél ha megtudnád hogy 24 óra múlva meghalsz?
Valószínű egyből lőném is le magam.
Úgy is egy nyomorék ízetlen gyökér senki vagyok akit még a családja sem vesz komolyan.
Más meg nincs rajtuk kívül.
Kibékíteném a szüleimet.
Megebédelnék a Costesben.
A lehető legtöbb időt a kedvesemmel tölteném (egy jó szeretkezés mindenképp beleférne).
Imádkoznék egy kicsit, számot vetve az életemmel.
Eloszor arra gondoltam hogy elvernem a 6000 fontot amit eddig felretettem - vallalkozok belole.
De aztan rajottem akkor nem lemne idom szexelni. Szoval taxiz hivnek a hazunkhoz, ut kozben repjegyet foglalnek vagy a repteren vennek az elso budapesti gepre. (most mara is volt egy jegyem amugy, de csak holnap megyek, szoval lehet amugy is lenne jegyem)
Irnek a szerelmemnek h jojjon ki a repterre, hazamennenk es addig szexelnenk amig birjuk.
A penzt meg a csaladomra hagynam.
23/N
Leszívnám a hitelkártyám vennék magamnak egy marha nagy LED TV-t, marha nagy hangfalakat és egy PS4-et és azzal kipróbálnék csomó játékot.
Egész nap bömböltetném a kedvenc zenéimet.
Továbbá elbúcsúznék az anyámtól, innék több liter Pina Colada-t. Pontosabban csak azt innék egész nap meg rendelnék kaját a kedvenc Görög éterménből.
Ja és a síromra írják rá h YIIIIIPPPPPIIIIJAAAJEEEE TE VADBAROM :)
25 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!