Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tennél ha megtudnád hogy...

Mit tennél ha megtudnád hogy 24 óra múlva meghalsz?

Figyelt kérdés
Én pl elmennék az exemhez, és a szemébe mondanám hogy tiszta szívből szeretem akkor is ha ő már nem szeret,és kérnék tőle egy utolsó csókot. de nem mondanám meg neki hogy meg fogok halni, csak akkor tudná meg ha nem lennék. ti mit tennétek?
2014. szept. 27. 23:59
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Valószínű egyből lőném is le magam.

Úgy is egy nyomorék ízetlen gyökér senki vagyok akit még a családja sem vesz komolyan.

Más meg nincs rajtuk kívül.

2014. szept. 28. 00:15
 12/22 anonim ***** válasza:
Nagyon boldog lennék, mert tudnám hogy végre vége... nem kell többé ezzel a bűntudattal élnem.
2014. szept. 28. 00:37
 13/22 PearlDiver válasza:

Kibékíteném a szüleimet.

Megebédelnék a Costesben.

A lehető legtöbb időt a kedvesemmel tölteném (egy jó szeretkezés mindenképp beleférne).

Imádkoznék egy kicsit, számot vetve az életemmel.

2014. szept. 28. 04:15
 14/22 Rékcsi ***** válasza:
Gyorsan közölném a szüleimmel, majd leutaznék a barátomhoz, h összebújva, szeretkezve töltsük az utcsó óráim.
2014. szept. 28. 09:41
 15/22 anonim ***** válasza:
örülnék, hogy a földi szenvedéseim véget érnek!
2014. szept. 28. 10:23
 16/22 anonim ***** válasza:
Egy embernek megmondanám a magamét, a másiktól normálisan elbúcsúznék és aztán jöhet, aminek jönnie kell.
2014. szept. 28. 12:55
 17/22 anonim válasza:
Elbúcsúznák azoktól akiket szeretek, utoljára kefélnék egy hatalmasat, és az utolsó pár órában egy 6grammos tiszta blunt.:D Remek utolsó nap lenne..
2014. szept. 28. 13:59
 18/22 anonim ***** válasza:
Elbattyognék a legközelebbi kórházba, hátha tudnak segíteni rajtam.
2014. szept. 28. 21:46
 19/22 anonim ***** válasza:

Eloszor arra gondoltam hogy elvernem a 6000 fontot amit eddig felretettem - vallalkozok belole.

De aztan rajottem akkor nem lemne idom szexelni. Szoval taxiz hivnek a hazunkhoz, ut kozben repjegyet foglalnek vagy a repteren vennek az elso budapesti gepre. (most mara is volt egy jegyem amugy, de csak holnap megyek, szoval lehet amugy is lenne jegyem)

Irnek a szerelmemnek h jojjon ki a repterre, hazamennenk es addig szexelnenk amig birjuk.

A penzt meg a csaladomra hagynam.

23/N

2014. szept. 30. 15:39
 20/22 anonim ***** válasza:

Leszívnám a hitelkártyám vennék magamnak egy marha nagy LED TV-t, marha nagy hangfalakat és egy PS4-et és azzal kipróbálnék csomó játékot.

Egész nap bömböltetném a kedvenc zenéimet.

Továbbá elbúcsúznék az anyámtól, innék több liter Pina Colada-t. Pontosabban csak azt innék egész nap meg rendelnék kaját a kedvenc Görög éterménből.

Ja és a síromra írják rá h YIIIIIPPPPPIIIIJAAAJEEEE TE VADBAROM :)

25 F

2014. szept. 30. 22:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!