Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tennél ha megtudnád hogy...

Mit tennél ha megtudnád hogy 24 óra múlva meghalsz?

Figyelt kérdés
Én pl elmennék az exemhez, és a szemébe mondanám hogy tiszta szívből szeretem akkor is ha ő már nem szeret,és kérnék tőle egy utolsó csókot. de nem mondanám meg neki hogy meg fogok halni, csak akkor tudná meg ha nem lennék. ti mit tennétek?
2014. szept. 27. 23:59
1 2 3
 1/22 anonim válasza:
hulye kérdés, hulye vagy hogy ilyenre gondolsz, de a kérdésedre válaszolva: elbúcsúznék azoktól akik számítanak
2014. szept. 28. 00:02
 2/22 RRR ***** válasza:
világégést
 3/22 anonim válasza:
85%
Én megölném Orbánt, Parlamentet felrobbantanám és az összes negatív politikust kivégeznék.
 4/22 anonim válasza:

Jól bebasznék!

A főnökömnek beolvasnék.

Elbúcsúznék a szeretteimtől :-)

(és vagy vennék fel 100 millió hitelt....)

2014. szept. 28. 00:03
 5/22 anonim válasza:
Megbánnék mindent amit elkövettem és mindenkitől bocsánatot kérnék
2014. szept. 28. 00:04
 6/22 A kérdező kommentje:
1. Igazad van, de mégis ugyan az amit te írtál, csupán elbűcsűznák attól akit szeretek.
2014. szept. 28. 00:04
 7/22 anonim válasza:

elkotnek egy gyorsulasi motrot egy nagyon faszat motoroznek , kiprobalnam milyen ha 300al megyek :D

elbucsuznek a csaladomtol

kefelnek egy jo csajszival :D v tobbel :)

es kiprobalnam az ejtoernyozest :D

2014. szept. 28. 00:06
 8/22 anonim ***** válasza:
Elbúcsúznom nincs kitől, szóval megtennél olyanokat amit amúgy nem merek pl bankrablás.
2014. szept. 28. 00:08
 9/22 anonim ***** válasza:
A hitel jó ötlet. Én is vennék fel és odaadnám a családomnak. Utána esetleg felhívnám az exemet és elküldeném még egyszer a fenébe, aztán elmennék bulizni, ahol sík részeg lennék, megdugnék egy pár csajt és lejárt az időm.
2014. szept. 28. 00:09
 10/22 anonim válasza:
39%
Hm. Először is, mindenkinek a képébe üvölteném, hogy nem vagyok egy senki (már megkaptam...), beolvasnék az ex főnökömnek és megcsókolnám a barátja előtt azt a pasit (igen, meleg, de én nem, nő vagyok), akibe képes voltam én hülye belezúgni. A családomnak nem szólnék, nem igazán vagyunk jó kapcsolatban, a barátaimmal is inkább csak felületes kapcsolatunk van. Meg talán elmennék egy kicsit pszichopatáskodni egy pisztollyal. Tényleg kíváncsi vagyok, hogy még ha csak egy ember lábát is, de meg tudnám lőni.
2014. szept. 28. 00:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!