Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi lenne ha ilyen full őszinte...

Mi lenne ha ilyen full őszinte lennék?

Figyelt kérdés
Nemtudom mit szólna mondjuk ahhoz anyám hogy, fiam mért fürödtél olyan sokáig :- mert recskáztam. Vagy, iskolában bemegyek wc-re, kijövök de jót *******, mindenkinek akinek bemutatnának elmondanám a véleményemet róluk, mért van az hogy valakinek egy bazinagy pattanás van a fején senki sem szól neki, én mondanám neki, öreg kikéne nyomni a pattanásod. Lenne csajom(1éve nincs), hol voltál önkielégitettem stb...
2010. jan. 19. 17:25
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
"Kétféle ember van: az egyik őszinte a másiknak vannak barátai"
2010. jan. 19. 19:19
 12/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Én félig meddig ilyen vagyok... Az embereknek fáj az igazság sokszor... -.- Viszont én meg rühellem az olyat, aki a hádat mödögg elmond mindennek és a szemdbe meg nem meri, meghúzza magát és aládnyal. Na az ilyenekből lett elegem. Éppen ma! Úgyhogy, jól jött ez a kérdés, lehet, hogy átváltok "full őszinte" móda! :)

Amúgy velem volt már ilyen, hogy "B*meeeg dejót sz*rtaam!!" (Ezt így órára visszaérve a wc-ről. :D) Meg ilyenek.... megesik. Aki alapból nem szimpi azt eléggé elkerülöm, nem nyalok neki, ha kérdőre von, akkor meg megmondom a véleményem.(elég látványosan tudom kerülni az embereket...és ha ebböl nem ért, akkor jönnek a "Miért?"-ek.)

16/L

2010. jan. 19. 19:47
 13/19 A kérdező kommentje:
Jah én is így vagyok vele
2010. jan. 19. 19:52
 14/19 anonim ***** válasza:

Azért nem csak ez a két véglet létezik.

Szerintetek aki nem köti mások orrára, hogy milyen jót sz*rt, dugott, szopott, hányt, vagy hogy milyen jó érzés volt kicsapni a f*rkát, az már csak olyan ember lehet, aki kibeszél a hátad mögött?

Én nem mondok ki mindent, amit gondolok, de másokkal szemben őszinte vagyok. Ez pedig két külön dolog. Amit ti akartok, az nem őszinteség, hanem gusztustalan viselkedés.

2010. jan. 19. 20:32
 15/19 anonim ***** válasza:
te lennél a haverom akkor:D
2010. jan. 19. 21:19
 16/19 anonim ***** válasza:
Elgondolkoztattak, az ide írt válaszok. Énis rendbe megkapom , a húde qrva bunkó vagy beszólásokat, amikor csak a véleményemet szoktam elmondani, de viszont sok jó barátom van, akik elfogadnak így, hogy mindig elmondom ha valami bajom van, bár én fordított esetbe (belegondolva)ki nem állhatnám magam.
2010. jan. 19. 21:42
 17/19 anonim ***** válasza:

De ez a kettő nem ugyanolyan.

Mert amit te mondtál, az nem az, hogy őszinte, hanem hogy mindent kimond, ami éppen eszéde jut, és gusztustalan (mert szerintem rohadtul leszarja mindenki, hogy milyet sz*rsz).

És attól, hogy nem vágod rögtön a szemébe valakinek, hogy mit gondolsz róla, még nem hazudsz. Akkor hazudsz, hogy megkérdezik, hogy mit gondolsz, és te jópofizol.

Amúgy meg lehet olyan ember, aki elsőre lehet, hogy tök gáz, de ha kicsit vele vagy, a legnagyobb forma. Így ha elsőre kimondod, hogy de gáz vagy ember, vagy lehányom a fejed, akkor nem fogom megismerni. De te tudod. Szerintem szar lenne.

2010. jan. 19. 22:54
 18/19 anonim ***** válasza:

Kb. több ellenséged lenne, mint nekem. És ha valami baj ütne be írhatnád a több oldalas listát, a "gyanúsítottak" neveivel... nem valami nagy királyság, hidd el.

off: te mindig csak önkielégítesz? :DD

2010. jan. 19. 23:43
 19/19 anonim ***** válasza:
Nem az a baj hogy öszinte lennél hanem hogy az emberek többsége nehezen viseli ha öszinték vele. És rögtön bunkó vagy, paraszt meg stb.. Pedig csak az igazat mondod. Én is beszolok a buszon valakinek ha büdös, vagy amikor a nyanyák rohannak a buszon a bottal mindenkinek neki mennek csak hogy a busz végében leüljenek. Vagy a boltba amikor az elado 200ftból nem tud vissza adni 70et. És elégé bunkonak tartanak.
2010. nov. 11. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!