Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi lenne ha ilyen full őszinte...

Mi lenne ha ilyen full őszinte lennék?

Figyelt kérdés
Nemtudom mit szólna mondjuk ahhoz anyám hogy, fiam mért fürödtél olyan sokáig :- mert recskáztam. Vagy, iskolában bemegyek wc-re, kijövök de jót *******, mindenkinek akinek bemutatnának elmondanám a véleményemet róluk, mért van az hogy valakinek egy bazinagy pattanás van a fején senki sem szól neki, én mondanám neki, öreg kikéne nyomni a pattanásod. Lenne csajom(1éve nincs), hol voltál önkielégitettem stb...
2010. jan. 19. 17:25
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
Más most hirtelen nem jutott eszembe, de még sok van plda erre
2010. jan. 19. 17:26
 2/19 anonim ***** válasza:

:)

Kb.: ez........

[link]

2010. jan. 19. 17:37
 3/19 anonim ***** válasza:
Hát először is nagyon hamar mindenki megutálna.
2010. jan. 19. 17:37
 4/19 anonim ***** válasza:
Akkor mindenki utálna téged!!
2010. jan. 19. 17:39
 5/19 anonim ***** válasza:
Nem lenne egy barátod se, utálna mindenki, a csajok meg hülyének néznének.
2010. jan. 19. 17:44
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Tudod kétféle ember létezik a világon. Az egyik mindig megmondja, amit gondol. A másiknak meg vannak barátai.
2010. jan. 19. 17:49
 7/19 anonim ***** válasza:
mi lenne? azt mi honnan tudjuk?
2010. jan. 19. 18:06
 8/19 anonim ***** válasza:
Én ilyen vagyok mint amit leírtál. Élvezem, tényleg egy barátom sincs, de én élvezem, neten szoktam még beszélgetni pár gyökérrel, akik hasonló véleményen vannak és együtt röhögünk ki mindenkit. Kedvenc sorozatom a Dr. House és szabadidőmben senki nem zavar és azt csinálok amit akarok.
2010. jan. 19. 18:10
 9/19 anonim ***** válasza:
Pedig én tényleg mindig az őszintét adom (de ha nem akarom h vmi kitudódjon nem beszélek róla inkább). Lehet h tényleg emiatt utálnak sokan + néznek hülyének? De én nem tudok jópofizni,és mkivel éreztetem h mit gondolok róla teljes valójában.
2010. jan. 19. 18:58
 10/19 anonim ***** válasza:
El sem tudnám képzelni h ne így éljek,ha +próbálnék jópofizni,úgy tenni h detetszik mikor nem,átlátnának rajtam az emberek,h ez nem én vagyok,de én legalábbis mindig átlátom az ilyeneket!Szokták mondani h kegyetlen+rideg vagyok,+ dr. House is jó példa erre
2010. jan. 19. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!