Miért van az hogy úgy érzem semmi beleszólásom nincs az életembe?
Figyelt kérdés
azt tapasztalom, hogy az élet megtorténik velem, sodródok az élettel, kb 0,1% hatásom van a saját életemre, nem tudom irányítani hanem az élet irányít és nem tudom a mikéntjét, hogyan vehetném a kezembe a gyeplőt.
az élet szabja meg az irányt, nem pedig én, max elgondolom de sosem úgy alakul ahogy szeretném.
hogy lehetek ura az életemnek?
2014. szept. 15. 13:39
1/4 anonim válasza:
Ezt én is hasonlóan gondoltam, de valami eszeveszettül kűzdöttem és meglett az eredmény, viszont ahányszor egy kicsit lejjebb adtam az élet visszavette az irányítást, most már ott tartok hogy nem tudom hogy megéri e a fáradtságot.
2/4 A kérdező kommentje:
hát ezekkel a kommentekkel nem sokra megyek... az élet tényleg ilyen? akkor hogy van az hogy egy csomó mindenkinek sikerulnek az álmai/vágyai???
2014. szept. 15. 15:49
3/4 anonim válasza:
Nemes egyszerűséggel azon ritka emberek közé tartoznak, akiknek mindenféle segítségük megvolt, mikor a világra jöttek, gondolok itt anyagiakra, kapcsolatra, de még a normális szülő is sokat dobott nekik. Nem sokra mész a kommentekkel? Akkor keresd meg Aladdin lámpáját dörzsöld meg 3X és tedd fel a Dzsinnek a kérdéseid.
4/4 A kérdező kommentje:
Nah tessék, meg is vilégosodtam. Azért tartunk itt mert ti/mi magyarok az összes energiánkat a panaszkodásra/szarakodásra használjuk fel. Na meg az irígykedésre, másokra ujjal mutogatásra
Asszem mégis hasznosnak bizonyultak a válaszok, na pá, kérdés sztornó.
2014. szept. 15. 18:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!