Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nem tudok az emberek iránt...

Nem tudok az emberek iránt érzelmeket ki mutatni mi lehet a bajom?

Figyelt kérdés

A lányokon is át nézek!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Egyszer volt 1 lány aki be valota hogy tetszem neki de én feláltam és ott hagytam azal az indokal hogy nem érdekel!!!!!

2010. jan. 18. 23:36
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Túl sokat gondolkodsz! Ez a bajod!

Én is éreztem ezt, észre vétlenül eltűnt, mivel szégyeltem magam miatta, ezért magamra erőltettem néhány apróságot, ami még nem túl megeröltető.

Pl amikor a másik mesél egy kis lelkesedést, amit az eszem diktált, hogy most pl nagyon kéne ujjongani és vele együtt örülni, vagy anyukámnak némi figyelmességet, amit tényleg nem lelkesedésből csináltam, de jól esett neki és ha egyellőre a szívem egy kicsit rideg is maradt az eszem azért átmelegedett ;-) Persze ezek is szívből jöttek csak olyan mélyről hogy magam sem ismertem fel :-D

Később persze megtörtént úgy is ahogy a nagykönyvben megvan írva.

2010. jan. 19. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!