Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan tudnám a saját arcomat...

Hogyan tudnám a saját arcomat mutatni?

Figyelt kérdés

Az a bajom, hogy fogalmam sincs ki vagyok. Felteszek egy kérdést magamnak, és gyakorlatilag már itt megakadok, mert nem tudom, ki az az "én". Valamikor biztos volt saját személyiségem... de ahogy nőttem elkezdtem valahogy mindig egy kiválasztott személyhez "idomulni". Pontosan olyan lettem, mint ő. Mindent leutánoztam, és teljesen tudattalanul. Nagyon fura ez az egész. Egyáltalán nem olyan vagyok, mint a korombeliek, folyton filozofálgatok jobb társadalmi berendezkedésekről meg ilyenekről, állandóan otthon ülök... de egyáltalán nem ilyen akarok lenni. Valahogy amikor mindenki belépett a kamaszkorba, és elkezdett "menő" dolgokat csinálni, én úgy gondoltam, hogy ne ezért szeressenek, és homlokegyenest nem azt csináltam. Emiatt nem lett gyakorlatilag barátom... szerintem ennek eredeménye, hogy felvettem embereknek a személyiségét, Mindenesetre nagyon rossz és szeretném megszüntetni, de iszonyatosan zavart vagyok. 17 éves vagyok és fiú.

Mit gondoltok?

2009. szept. 15. 13:54
 1/5 anonim válasza:

Hát...még nem késő barátokat találnod!tesó,unokatesó,aki kizökkent egy kicsit a hétköznapjaidból?iskola,ahol lehetnek barátok,és elmenni szórakozni?ne ülj otthon,sose zudod meg,ki vagy!

egy anya

2009. szept. 15. 14:55
 2/5 anonim ***** válasza:
nekem pont ugyanez a problémám, megoldást ugyan nem tudok, csak azt amit az előző is írt, de nem vagy egyedül, ezt tudd! (tudom, ez nem segít de talán jobb érzés ha tudod, hogy nem te vagy az egyedüli aki ezzel a problémával küzd)
2009. szept. 15. 15:38
 3/5 anonim ***** válasza:
2009. szept. 15. 22:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Az az érzésem, hogy te nem vagy egy átlag személy. Ha vágyakozol arra, ami szokásos a kamaszkorban, megteheted, de nem kell azért tenned semmit, mert a többiek is... meg az a szokás, meg ilyesmi. Épp akkor leszel a saját arcod, ha azt teszed ami tőled telik, csakis tőled. Sportolni kell persze, hogy a testedet karbantartsad, de keresd a test mögött a lelki valóságot, lehet, hogy az lesz az, ami felfedezésre vár.
2009. szept. 15. 22:40
 5/5 anonim ***** válasza:
szerintem majd kialakul idővel.
2009. szept. 16. 07:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!