Vajon az írók is egész nap a történeten gondolkoznak?
Figyelt kérdés
Úgy érzem, beteg vagyok. Írok egy történetet, és szinte egész nap ezen jár az agyam. Azért is írom ki magamból mert már előtte is folyton ez járt a fejemben. De most hogy leírom, szerintem többet agyalok rajta. Vajon az írók is folyton ezek kattognak, hogy mi legyen a sztorival? Házas vagyok, nő, 24 éves. Sajnos a házasságom nem olyan mint amilyet szeretnék, de már kis korom óta fennáll ez a problémám, szóval nem hozom vele összefüggésbe...2014. szept. 6. 16:01
1/2 anonim válasza:
Nem jár azon az agyam mindig. Néha offon van.
2/2 anonim válasza:
Nem vagyok író, de velem is szinte ugyan ez van. Ezzel kelek, ezzel fekszem.
Mostanában azonban nyelvvizsgámra is sokat kell tanulnom és egyéb határidők is szorítanak, így sajnos nincs időm órákra leülni és pötyörészni, de mindig tartok magamnál kis papírkákat, hogyha úgy adódik, le tudjak jegyezni egy-egy fontos gondolatot vagy részletet, amit majd utólag beilleszthetek az irományba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!