Első vagyok
Szerintem az hogy a világ rossz és nincs értelme élni meg hogy milyen jó depressziósnak lenni.
Igazabol az egész lényege, hogy érzékenyebbek. Nem csak a rosszra.
Ha jó történik velük akkor is érzekenyebben fog hatni rájuk.Az oltozkodessel csak annyit akarnak mutatni hogy: Hello ên is itt vagyok ám...
Szóval most így este hulla fáradtan ennyi tellett tőlem de remélem segítettem.
EMO nem emos.belső a fontos.amit egy normál fel sem vesz azt
mi másképpen éljük meg.valaki megbánt azt más félvárról veszi minket sokszor nagyon megbánt főleg ha hozzánk közeli teszi ezt.amin más nem sírna például egy meghalt cicán nekünk nagy fájdalom főleg ha tudtuk kié a cica és hozzádörgölőzött egy-kétszer a lábunkhoz...mi képesek vagyunk megsiratni.persze ez én vagyok,és ezzel az én életérzésemmel nem hiszem hogy egyedül érzek így.:)).kívülről aki felveszi az öltözködést(!) mert nem mindenki de közbe a lényeg, a belső megvan.akik felveszik náluk/nálunk a hajstílus ami egyezik legtöbbször mint fiúk mind lányok körében.sokan szeretik a feketét és szeretnék akkor is ha nem ezt az életérzést vallnák maguknak.de sokan más színűt is hordanak.merd mutatni aki vagy és ne utánozz alapon.:)).egyéniség mindenki.:DD.
a vagdosásról,a hard emok vágják magukat,de néha mások is megteszik ha túl sok fájdalom gond stb gyülemik fel amit így tudunk/nak levezetni...de nem szabad általánosítnai. nagy vonalakban ennyi remélem hasznodta voltam.^^*half'n emo*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!