Nem szeretem a keresztnevem, de annyira, hogy megőrülök tőle, hogyan tudnám megváltoztatni?
Nem szeretném leírni a nevem, kérlek ne oFFoljatok emiatt, de bocsi, még szégyellem itt is :(
15 éves vagyok, úgy tudom 14 év felett lehetne, mindkettő szülő beleegyezésével, de nem nagyon akarják, pontosabban apukám nem akarja. Már próbáltam velük szépen megbeszélni, de csak vita lett a vége. Mit tegyek?
15/F
Bizonyára mindenkinek furcsa lenne.
Az emberek így szoktak meg, így fogadtak el. :)
Abba is gondolj bele, hogy ez mennyi pénzkiadással is jár. Mindenhol át kell jelentenetek, minden hivatalos okmányt le kell cserélnetek.
Egyet értek az előzőkkel, szerintem sincs értelme megváltoztatni, hisz különleges! Örülj neki :)
Eddig így minden szép és jó, csak még egy dolog piszkálja a csőrömet. Az apád. Hogy lehet ilyen erőszakos és makacs? Nem az ő neve, hanem a tiéd, nagy bunkóság, hogy neked kell viselned azt a nevet, ami neki tetszik. Már nem vagy az a kisgyerek, akit a szülei öltöztetnek, pont ugyanúgy van jogod eldönteni, akarod-e a nevet, vagy sem, minthogy milyen ruhát vegyél fel.
Ha viszont a kiadások és a macera miatt nem engedi, akkor igaza van.
Nem hinném, hogy gondot okozna neki, nem vagyunk mi annyira szegények, hogy a kiadás miatt csinálná. Lehet hogy különleges, én egyáltalán nem szeretem, és azokat a válaszokat se, akik rá akarnak vezetni, hogy igen is nagyon szép.
Utolsónak teljesen igaza van, ha egyszerűen nem szeretem, akkor meg kell változtatni. Most már nagyon próbálom rávenni egyébként, tehát meg is csinálják remélem.
Nem sok van már ebből a suliból. Az úgy lehet, hogy hivatalosan más a nevem, újaknak így mutatkozok be de a suliba az oszttársiamnak, tanároknak maradok Agamemnon? Nem fogják megszokni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!