Ezmostkomoly? kérdése:

Ti miben hisztek?

Figyelt kérdés
Igazság szerint, nincs igazság, ha hiszünk abban,hogy vannak becsületes emberek, azért hiszünk mert nincsenek, hinni abban lehet csak ami még nincs, vagy amit szeretnénk, ha lenne. Menny, Pokol, Valhalla, Egyetemes Tudás? Bármi érdekel, a véleményetekre vagyok kíváncsi, mert ha nincs hit, ha nincs miért élni, nincs semmi magasztosabb cél, akkor miért járjuk be utunkat nap mint nap? Miért élünk? Értelmes válaszokat, véleményeket kérnék ha lehet, kíváncsi vagyok, kit- mi hajt előre. Előre is köszönöm! :)

2014. szept. 5. 11:58
 1/5 anonim ***** válasza:

Ateista vagyok :( nem olyan jó érzés. A világnézeti meggyőződést viszont nem lehet csak úgy cserélgetni. Attól még szeretnék egy jó ember lenni, valamennyire sikerül is, mindig meglep mikor valaki átver másokat vagy akár ismeretleneknek is keresztbe tesz.

Mostanában a testem fejlesztésében találok örömöt úgy, hogy növelem az erőm és a hajlékonyságom.

A művészetek felé picit kétes érzéseim vannak.

2014. szept. 5. 12:14
 2/5 anonim ***** válasza:
HIszek az életben és hiszek a halálban. Hiszem hogy mindenek oka van és hogy okkal születtünk. Továbbá ha nincs miben hinni nincs értelme az életnek. HIszek Istenben, Krisnában. Hiszem hogy ha valakire gondolok megtalálom, és ha valaki rám gondol találkozunk. Hiszem hogy nem azért születtem embernek hogy úgy éljek mint egy állat, vagy egy robot,vagy egy rabszolga. Minden ember egyenlő. Kivéve a cigányok, mert ők velejéig romlottak.
2014. szept. 5. 12:31
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, a második komment tetszett bár a vége elég keményre sikeredett, ahhoz képest, hogy az elején nyitottságról tettél tanú bizonyságot, nos az első kommentel-őhöz szólva, igaz, nem lehet csak úgy cserélgetni őket, de aki teljesen hitetlen de mégid nyitott, vagy kíváncsi az szerintem más. csak érdekel ki, hogy látja a körülötte lévő világot! :)
2014. szept. 5. 19:28
 4/5 anonim válasza:
magamban
2014. szept. 8. 10:23
 5/5 anonim ***** válasza:
Én egyikben sem "hiszek", mert úgyse lehetek biztos benne, hogy így van. Nem hiszek abban, hogy van isten, de abban sem, hogy nincs. Viszont bizonyos vallásokat érdekesnek találok. Csak úgy élek bele a mába.
2014. szept. 8. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!