Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek ez ellen? Látok...

Mit tegyek ez ellen? Látok egy szép lányt aki sokkal szebb mint én egyből elmegy a kedvem. Eszembejut hogy hozzá képest én tök csúnyácska vagyok stb és nem kellek senkinek.

Figyelt kérdés
Pl most is 5 perce volt egy ilyen eset...nézem vipen volt oszinőm képét egyből elkapott a pulykaméreg. Sokkal szebb mint én elbújhatok mögötte.Annyira nem vagyok én sem csúnya de ha ilyet látok nagyon elmegy a kedvem, mellette ocsmány vagyok. Barátom se volt még, pedig 18 éves lány vagyok.
2010. jan. 17. 18:18
1 2
 11/13 anonim válasza:
Mintha én irtam volna ezt a kérdést én teljesen ugyanigy vagyok! :( csak anyiban külömbözünk hogy én 15éves vagyok L
2012. ápr. 23. 23:36
 12/13 anonim ***** válasza:
Remélem kicsit tudok segíteni, ha már srác szemszögből látom a dolgot. (Bár az én helyzetem is pont ugyan ilyen szinte) Az első, hogy fogadd el önmagad. Nagyon sok lány mondja magára, hogy nem szép, csúnya, és a többi. De ez döntő többségben nem igaz. Mindenkinek mást jelent a szép. Van, akinek a szép egyet jelent a vékonysággal (már-már az anorexiával), míg másoknak például a teltebb vonalak tetszenek. És ez csak egy szélsőséges példa volt. A második, hogy nem biztos, hogy minél több időt töltesz a tükör előtt, annál szebbé tudod tenni magad. Egy természetes arc például sokkal megnyerőbb tud lenni, mint a 10Kg vakolat. (Ezt ne vegye senki magára, nem láthatom, ki mennyire sminkeli magát) A következő, hogy lazíts. Bárhogy is stresszelsz, ez nem fog segíteni semmiben. Várd ki, míg találkozol azzal a fiúval, aki tetszik Neked, és Te is neki. Én is azt hittem, hogy 18 évesen már majdnem mindenkinek van, volt kapcsolata. De tessék. Én is itt vagyok 18 évesen, és még nem volt kapcsolatom. Egy osztálytársnőm szintén elmondhatja magáról ezt, pedig nem csúnya, vagy hasonlók. Egyszerűen így alakult. De még sok alkalom lesz, hogy mindenki találjon magának lelki társat. Remélem tudtam segíteni. :)
2013. jún. 21. 15:51
 13/13 anonim válasza:

9-es válaszoló voltam, ezek szerint továbbra se változott meg ez nálad?

Nekem azt hiszem sikerült kinőni ebből, az első normális kapcsolatom óta. De nem hiszem, hogy ez az egyetlen megoldás! Próbálj meg változtatni, ha tudsz, hozd ki a legtöbbet abból, amid van. Én lecseréltem a szemüvegem kontaktlencsére, de a melleim továbbra is picik - viszont kit érdekel?:) Sokkal kényelmesebb.

Mindig lesznek nálad szebbek, de ugyanígy "csúnyábbak" is, de az életben tényleg nem ez a legfontosabb...

2013. jún. 21. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!