Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Kamaszok, akik életükben...

Kamaszok, akik életükben először holnap költöznek koliba, azok szoronganak? Félnek?

Figyelt kérdés
Esetleg volt-e már valaki,aki sírt ott?
2014. aug. 30. 18:49
 1/1 anonim válasza:

Szia. :) én még nem voltam/vagyok kolis, de pár napon belül az leszek. Én személy szerint nagyon félek, de várom is. Kaptam hideget-meleget a kolis életről barátaimtól. És osztálytársaimat sokat kísértem fel, és időztem a szobájukban. Szinte csak aludni nem aludtam ott. XD Valaki azt mondta szörnyű volt, és fel is adta.... Van aki jobban szereti a kolis életét, mint az otthonát. Ez mind egyéntől, és társaságtól függ. :) de légy pozitív és barátságos. :) Nekem is, és sokunknak szembe kell ezzel nézni, de valószínűleg akikkel találkozol ott, szintén be lehetnek parázva. És már meg is van egy jó kezdő téma a szobatársakkal. ^^ sok sikert! ;)

16/L

2014. szept. 1. 03:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!