Ha be mek első nap suliba hogy köszönjek az új osztálytársaimnak?
14/F
Fiúkkal kézfogás/puszi lányoknál is puszi? vagy csak simán hangosan? vagy mi? nálatok hogyan volt?
Amikó' én iskolába jártam, még nem mekegtünk, mint te. Mi az a mek?
Ha ez neked gondot okoz, akkor valami szellemi fogyatékosok iskolájába jársz. Jól gondolom?
Elképesztő!
Első bocs hogy tisztára gátlásos vagyok és nincs egy k*baszott barátom se és nem vágom hogy van ez.
Egyébként átlagon felüli suli nem gengszter képző
Manapság sok fiú úgy köszön hogy kézfogás és puszi. Azért kérdeztem. tehát csak simán köszönjek szóba?
Nagyon rá vagyok görcsölve hogy nemfognak elfogadni a külsőm miatt stb stb nagyon félek :/
Szerintem ez a fiús puszilkodás egy újabb "páwa" szokás lehet. Amúgy is olyan elfajzottak, simán kinézem belőlük. De te azért ne úgy indítsál első nap, hogy lesmárolod az egész osztályt!
Amúgy hogyan köszönjél? Sziasztok. Bemutatkozásnál illik kezet fogni, de szerintem a ti korotokban még akár el is maradhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!