Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért nem tudom elfogadni,...

Ábrahám T Péter kérdése:

Miért nem tudom elfogadni, hogy vége lett az első munkahelyemnek?

Figyelt kérdés
Első munkahelyemnek lett vége fél éve. 5 évig dolgoztam, Sütőiparba. Át éltem egy bezárást, felszámolást. közel van hozzám a volt pékség. Volt amikor arra jártam, de a könnyem kicsordult. Iszonyat érzés. Másik helyen dolgozok. Új kollegák. De még mindig nem tettem magam túl, hogy vége lett. Szélnek eresztettek minket. Néha összefutok 1-2 volt kollegával, és beszélgetünk. Mi ujság veled? Veled mi ujság? Többiek? Nem tudom elfogadni azt hogy vége. Hiányoznak a többiek!

#vége #Bezárt.
2014. júl. 5. 20:55
 1/1 anonim válasza:
Szerintem próbálj meg barátkozni,haverkodni az új kollegáiddal! Talán ha ott lesz egy jó barátod,megszereted jobban a helyet! Építs a jövődben,és ne a múlton keseregj!! Csak tanács! Sok sikert kívánok! ;) :)
2014. nov. 1. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!