Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Megfog jönni az első menstruác...

Megfog jönni az első menstruációm?

Figyelt kérdés
3 hónap múlva leszek 13 éves es már nagyon szőrös a lábam a kezem a hónaljam és alul is nagyon.már kb 4 hónapja fehéres sárgás nyálkás folyásom van.7-edikes vagyok es a legjobb barimnak most jott meg es annyira feltekeny vagyok hogy sírok ok nelkul,gorcsol a hsam is gyakran szedulok es hanyingerem is van meg csak 37 kg vagyok es 155 cm es gyakran nem akarok enni vagy nagyon sokat eszem,de nem hizok,gyakran szomoru vagyok,ok nelkul duhos,vagy jo kedvem van.faj a fejem is es raz a hideg,a baratnom ugyanolyan vekony mint en csak 3 centivel magasabb nalam es csak 5 kiloval tobb mint en de neki mar megjott es nagyon rossz hogy mar csak nekem nincs meg,a tobbieknek akkor jott meg amikor 42-46 kg korul voltak,legyszike gyors válaszokat

2014. ápr. 24. 20:28
 1/9 anonim válasza:
Vagy csak serdülsz. A fehér folyás lehet felfázás következménye. Miért vagy féltékeny a "baridra", mármint a barátnődre? Addig örülj még nem jön meg, utána 30 évig csak a gond van vele. :) Ilyen korban természetes, hogy a tested így reagál.
2014. ápr. 24. 20:50
 2/9 A kérdező kommentje:
Lehet nem fogsz megerteni de most abban a korban vagyok amikor fejlodok es olyan dolgok erdekelnek amik eddig nem de mindig versenyzunk egymassal es most ez valahogy nem is tudom,mar regota varom hogy megjojjon vagy hogy meg nojjon egy kicsit a mellem,de tudom hogy meg a apmenzi sokaig lessz de probalj lecci megerteni amugy hany eves vagy?
2014. ápr. 24. 21:16
 3/9 anonim válasza:

Szia, én megértelek hiszen én is voltam ebben a korban. Igazából mi nem csináltunk belőle versenyt. Képzeld volt, olyan osztálytársam, akinek 4. osztályba jött meg. Nekem 7. évvégén. Igazából attól, hogy hány kiló vagy nem függ össze, hogy mikor jönn meg. Vanak lányok akik hamarabb érnek, nekik nagyobb a mellük szélesebb a csípőjük. Imsertem olyan lányt is akinek gimibe jött meg. Ezt nem lehet kiszámolni, ez olyan hogy ki mennyire pattanásos.

Én 22 éves vagyok.

2014. ápr. 25. 12:04
 4/9 A kérdező kommentje:
Tudom-tudom,de azért köszi!
2014. ápr. 25. 13:39
 5/9 A kérdező kommentje:
Tudom hogy ezt nem lehet megmondani de szerintetek megfog jonni ha igen kb mikor?
2014. ápr. 25. 13:50
 6/9 emoka julcsi válasza:
Nekem most is hasonló súlyban lévő barátnőmnek. 3.ban jött meg. De ő haláljól viseli. Szerintem ez az általános roszul érzem magam csak a irigységtől van. De hidd el a meleket még megértem h várod. Annak a nővése se kellemes. De még én is várnám őket cs még egy picit. De szerintem jobb ha nem várod ennyire. Például én azokon a heteken: depis vagyok, olyan görcseim vannak h azt hiszem lefordulok a székről. Várd ki egyszer mindennek eljönn az ideje. Addig is élvezd ki helyettünk is h akár mikor el mehetsz uszodázni a haverokkal. És hasonlok. :) 7.es 13/L
2014. ápr. 26. 18:58
 7/9 anonim ***** válasza:
Megfog jönni az első menstruációd,ne aggódj ilyeneken.Ne ebből csináljatok versenyt a barátnőiddel,nem mindenki érik egyformám.Addig örülj,amíg ennyi problémád van:)
2014. ápr. 26. 20:45
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásokat!
2014. ápr. 26. 20:48
 9/9 anonim válasza:
Nekem egy évig volt fehér folyásom, miután megjött, de ne aggódj 16 éves korodig. Addig örülj, míg nem jön meg, utána csak a baj van vele; görcsöl a hasad egész nap, eleinte nagyon erős lesz és reggelente úgy fogsz felkelni hogy átáztál- nagyon oda kell rá figyelni. Versenyt pedig nem kell belőle űzni, mindenki másképp érik :)
2014. máj. 7. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!