Mikorra várható az első menstruációm?
Melleim: fejlődnek, nőnek, a bal egy picit nagyobb.
Szeméremszőrzet: a szeméremdombomon már erős, máshol is van.
Hónaljszőrzet: 2x már borotváltam is.
Testmagasság: 161cm
Testsúly: 49kg
Kor: 12,5 év
Napi szinten sportolok, egészségesen táplálkozok. Persze bemegy néha a chips, a cola, de próbálom az egészséges táplálkozást követni!
6. osztályos vagyok. Édesanyám 7. , nővérem 8. osztályban kezdett el menstruálni. Mikorra várhatom?
Nem lehet pontosan megmondani, lehet még eltelik fél vagy egy év is mire meglesz, de lehet, pàr héten belül is, abszolút bizonytalan.
Maximum annyit tehetsz, hogy tarts a tàskàdban betétet, ha kell legyen.
Néha, ha befeszítem a cicijeimet, akkor olyan, mintha egy tű megszúrná a bimbómat.
Az osztályban 8-an vagyunk lányok, 4-nek már megjött, (a legjobb barátnőim) ,és a többi: az egyik 29kg, a másik 11 éves, mert sietett 1 évet, a harmadik is nagyon vékony, és kicsi, a 4. pedig én vagyok és olyan vagyok amiket fent leírtam...tehát félek hogy nekem valamilyen úton-módon nem lesz meg 17 éves koromig:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!