Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mikorra várható az első...

Mikorra várható az első menstruációm?

Figyelt kérdés

Melleim: fejlődnek, nőnek, a bal egy picit nagyobb.

Szeméremszőrzet: a szeméremdombomon már erős, máshol is van.

Hónaljszőrzet: 2x már borotváltam is.

Testmagasság: 161cm

Testsúly: 49kg

Kor: 12,5 év

Napi szinten sportolok, egészségesen táplálkozok. Persze bemegy néha a chips, a cola, de próbálom az egészséges táplálkozást követni!

6. osztályos vagyok. Édesanyám 7. , nővérem 8. osztályban kezdett el menstruálni. Mikorra várhatom?

2014. ápr. 12. 20:53
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem lehet pontosan megmondani, lehet még eltelik fél vagy egy év is mire meglesz, de lehet, pàr héten belül is, abszolút bizonytalan.

Maximum annyit tehetsz, hogy tarts a tàskàdban betétet, ha kell legyen.

2014. ápr. 13. 05:28
 2/5 anonim ***** válasza:
Az az igazság, hogy 17 éves korodig teljesen normális bármikor megjöhet. Támpontnak anyukádat tekintheted.
2014. ápr. 13. 07:22
 3/5 A kérdező kommentje:

Néha, ha befeszítem a cicijeimet, akkor olyan, mintha egy tű megszúrná a bimbómat.

Az osztályban 8-an vagyunk lányok, 4-nek már megjött, (a legjobb barátnőim) ,és a többi: az egyik 29kg, a másik 11 éves, mert sietett 1 évet, a harmadik is nagyon vékony, és kicsi, a 4. pedig én vagyok és olyan vagyok amiket fent leírtam...tehát félek hogy nekem valamilyen úton-módon nem lesz meg 17 éves koromig:(

2014. ápr. 13. 13:54
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem az a lényeg, hogy a mellek,szőrzet,stb megvan-e, hanem hogy MIÓTA vannak.
2014. ápr. 25. 17:06
 5/5 anonim ***** válasza:
Ne izgulj, biztosan meg lesz 17 éves korodig, mint ahog a lányok 99%-ának megjön addig.
2014. ápr. 27. 07:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!