Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha ezek a tünetek akkor...

Ha ezek a tünetek akkor mikorra várható az első?

Figyelt kérdés

ezek a tünetek:mellfájás,hány inger,fehér folyás,szőrösödés(ingadozik)

néha alhasi fájdalom,hasmenés

2010. jún. 18. 17:23
 1/5 A kérdező kommentje:
mármint a fehér folyás ingadozik :D
2010. jún. 18. 17:34
 2/5 anonim ***** válasza:
Mire megjött nekem az első 2-3 éve volt fehérfolyásom. Nekem nem jelezte előre semmi. De mostanság mindegyik előtt feszül a mellem, és valamelyik medence csontomhoz elég közel lévő hely szúr.
2010. jún. 18. 19:07
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát ha van már has fájás is akkor bármikor megjöhet szóval biztonság kedvéért legyen nálad mindig betét.És hát mindenkinél kicsit másképp zajlanak a dolgok,nekem 10,8 évesen jött meg és csak utána lett pl folyásom,és már 10 éves koromra a lábszőr kivételével teljesen ki szőrősődtem.Szóval lehet hogy pár heten,hónapon belül megjön,de lehet hogy csak fél,1 éven belül,de a betét mindig legyen nálad.
2010. jún. 18. 19:47
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem értem, mi az, hogy a szőrösödés ingadozik? Egyszer szőrös a puncid, aztán meg nem?
2010. jún. 19. 08:23
 5/5 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, nem olvastam, hogy a fehérfolyás ingadozik.
2010. jún. 19. 08:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!