Lehetséges, hogy ezért vagyok ennyire depressziós?
Figyelt kérdés
Az utóbbi 3-4 évben próbáltam megtalálni önmagamat. Most 19 éves vagyok és az utóbbi évben rengeteg szubkultúrához, valláshoz próbáltam tartozni, megismerni őket. Most arra jutottam hogy nem határolom be magam, csak úgy megpróbálok lenni. Természetesnek tartom hogy az ember tartozni akar valahova, meg keresi a helyét, de lehet hogy ez nem feltétlenül fontos. Lehet hogy ebben kéne keresnem a megoldást?2014. aug. 25. 21:10
1/1 anonim válasza:
De, tartozásokra szükség van, nem lehet csak úgy lenni, úgy az életed semmilyen lesz, értéktelen és unalmas. Tartozz valahová és ez lehet bármilyen közösség, mozgalom, vallás, kultúra stb. de tartozz! Biztos neked is meg van, hogy mi iránt érdeklődsz, ízlés, stílus, hobbi, szabadidő, ezek alapján indulj el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!