Depressziós vagyok?
Sziasztok! Több éve az érzem, hogy valami nem stimmel a lelki állapotommal. Soha nem voltam igazán boldog, pedig minden lehetőségem meg lenne rá. Normális gyerekkorom volt, a szüleim együtt vannak, jól keresnek és törődnek velem. Nekem mégse jó soha semmi. Eddig azt hittem, hogy a kamaszkor miatt van és majd elmúlik, de egyre csak erősödik. A suliban szinte mindenen nevetek és "jó kedvem van", de amint hazaérek elkap a sírógörcs. Nem tudok konkrét okot mondani, hogy miért. Egyszerűen csak sírok. Nem tudok tanulni se. Mostanában fizikai tüneteket is észrevettem: remegek, hányingerem van, izzadok... Kicsit már pánikroham szerű. Kezd elegem lenni ebből az egészből. Nem tudok megbízni emberekben, a legtöbb ember idegesít, pesszimista vagyok és néha érzéketlen az emberekkel, pedig belűl nagyon érzékeny vagyok és nem akarok senkit bántani. Nincsenek terveim a jövőre nézve, nem tudok mihez kezdek majd, rettegek a jövőtől. Volt, hogy bántottam magam. Nem akarok pszichológushoz fordulni és nem akarok szólni a szüleimnek róla, mert van elég bajuk és amúgy se vennék komolyan, csak azt mondanák, hogy kamaszkori hangulatváltozások... De szerintem már nem normális. Hogyan tudnám egyedül rendbehozni az életem? Kezd minden széthullani körülöttem.
17/L
90% mint amilyen én is vagyok,csak a múltam eltérő.
Egyedül tudod magad fejleszteni,könyvekkel,tv műsorokkal ami építőleg hat a belső részedre,de előbb fogadd el mások segítségét,úgy könnyebb ha mások tükröt tartanak neked és látod magad másként mint amit önmagadról képzeltél eddig.
Én is az vagyok derpresszis mert a kicseszett világban munka hely lehetőség sinccs meg nő sincs sem élet huuu
4 éve othon ülők azt elszivok 50 szál cigit vagyok 50 kg ááá na mindegy javulj meg te lány velem együtt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!