Mi van velem?! (többi lent)
Figyelt kérdés
Régen megvetettem azokat a tizenéves lányokat, akik nagyon sminkelik magukat vagy kirakják a mellüket és a feneküket, festik a hajukat, a körmüket. Műkörmük, műszempillájuk van, de most én is pont ugyan ilyen lettem. Nem akarok r*bancos lenni, csak egyszerűen így érzem jól magam, így érzem szépnek magam. Vélemény?2014. aug. 25. 20:07
1/5 anonim válasza:
Soha ne ítélkezz a nálad idősebbek fölött. Nem tudhatod, mit hoz a jövő. A volt feleségem a visszeres lábú nőket ítélte el. Most meg lehet nézni az ő lábait...
2/5 anonim válasza:
Nincs veled semmi, minden rendben van. Egyszerűen csak kaptál egy leckét az élettől: ne ítéltj el másokat a külsejük alapján. Egyébként ha nem viselkedsz r*ibancosan, akkor az emberek hamar rá fognak jönni, hogy a külsőd ellenére nem vagy az.
3/5 anonim válasza:
Én is hasonlót tapasztaltam az utóbbi időben. Mindig elítéltem azokat, akik cigiznek, feljárnak inni, bulizni és tessék.. :D
4/5 anonim válasza:
Nem kell senkit megvetni. Attól még nem nézel ki ri.bancosan, hogy van dekoltázsod, csak meg kell nézni a boltban, hogy a ruha, amit veszel az ízléses vagy sem. A műkörömnél is ugyanez a helyzet, ha nem 10 cm hosszú ocsmány karmaid vannak, hanem egy szolid nőies köröm, attól még senki nem fog ri.bancnak nézni.
5/5 anonim válasza:
Szerintem semmi baj nincs azzal, ha egy nő r...b@ncos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!