Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » 27 évesen munkanélkülivé...

27 évesen munkanélkülivé váltam, anyám velem lakik?

Figyelt kérdés
Van innen lejjebb ? lehet nekem még jó??

2014. aug. 4. 21:47
 1/10 anonim ***** válasza:
69%
Nem nagyon értem mi a bajod. Keresel munkát és nem leszel munkanélküli, ha csak ez zavar... vagy nem csak ez? Anyáddal mi bajod? Én is anyámmal lakok, 29 vagyok és munkanélküli, és jól érzem így magam, habár az embereknek nagyon nem tetszik. De nem is mások kedvében akarok járni.
2014. aug. 4. 21:51
 2/10 anonim ***** válasza:
57%
Gondolj bele, hogy sokkal rosszabb is lehetne. Pl.: ha nyaktól lefelé le lennél bénulva és még asz@rani se tudnál kimenni segítség nélkül. Sőt... ki se tudnál menni, mert még wc-n való ülésre is képtelen lennél bénultan.
2014. aug. 4. 21:53
 3/10 Benedetto válasza:
28%
Go west !
2014. aug. 4. 21:59
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem érdekelnek a nyomorékok! mindenkinek a sajátja a legnagyobb baja! 3 hónapja nincs munkám, anyám az ÉN lakásomba költözött, pasim nincs. Utálok élni!!! Ebből nincs kiút, nincs hozzá erőm. Ordít a bensőm!
2014. aug. 4. 21:59
 5/10 anonim ***** válasza:
23%
ahogy irták, irány myugat!
2014. aug. 4. 22:08
 6/10 zabmester ***** válasza:

Milyen típusú településen laksz? Főváros? Más város? Falu?

Milyen végzettséged van, miben van tapasztalatod?

Nagyjából ezek befolyásolják, hogy milyen esélyekkel indulsz. Ha most nincs munkád, végezz el valami tanfolyamot, a munkaügyi központ is szokott ilyeneket indítani, álláskeresőknek ingyenesen, sőt, van olyan, amelyik még fizet is, ha rendesen bejársz és elvégzed. Utána több lehetőség közül tudnál válogatni (remélhetőleg, de legalább addig sem azon rágódsz, hogy nincs munkád, hanem valami hasznosat csinálsz, képzed magad).

2014. aug. 4. 22:20
 7/10 anonim ***** válasza:
21%
A TE lakásodba költözött anyukád?Gondolom 27 évesen már te kapartad össze a rávalót,a saját pénzedből van SAJÁT lakásod!Szégyelld magad!Kire számíthatna anyukád,ha nem a saját gyerekére?Tedd ki az utcára,attól jobban éreznéd magad?Pasid sincs,de ha lenne ő nyugodtan lakhatna veled a TE lakásodban,de anyukád meg bosszant...
2014. aug. 4. 22:57
 8/10 A kérdező kommentje:
igen én raktam össze , egyedül. Nem akarok kirakni az utcára, és 27 évesen pasival lakni normális, anyuval nem!
2014. aug. 4. 22:58
 9/10 anonim ***** válasza:
76%

ja, hogy téged nem érdekelnek a nyomorékok, de a te kis redvás sz@r életed mindenkit érdekeljen.

Na ezek után nem csodálkozom, hogy nincs pasid, sem azon hogy nincs munkád. Meg is érdemled, hogy egyedül halj meg, ilyen nő kell a fenének!

2014. aug. 5. 18:41
 10/10 anonim válasza:
Szegény anyád :(
2014. aug. 27. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!