Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csináljak? Teljesen...

Mit csináljak? Teljesen másnak tűnök elsőre, mint amilyen valójában vagyok.

Figyelt kérdés
Azzal mindig is tisztában volam, hogy idő kell nekem, még feloldódok. Egyik nap a munka összehozott egy fiúval egy napra. Soha nem találkoztunk még, de aznap végig beszélgettünk. Eleinte azt mondta, hogy semmilyennek, unalmasnak tűntem. Megjegyezte, hogy látszik, hogx elvagyok a saját kis világomban. Szóba jött a nap 3/4e fele a szex. Szűznek és prűdnek nézett, a nap végére már erről is teljesen másképp vélekedett. Nem előítéletes, meg nem baj hogy nem néznek ri bancnak igazából. Küzdök az önbizalmammal, pedig elvileg nincsen semmi baj sem a külsőmmel, és azt mondták hogy belsőleg is tök jó vagyok. Leginkább szexet akarnak tőlem csak a fiúk, többen is mondták hogy talán amiatt, mert elsőre teljesen másnak tűnök, mint valójában vagyok. Rámférne egy kis bátorság meg önbizalom, nem tudom hogy lehetne jobb a helyzet, bár sokat változtam az utóbbi fél évben.
2014. aug. 25. 18:25
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha te így érzed jól magad a bőrödben ezzel a külsővel akkor nem kell tenned semmit. Csak fogadd el önmagad olyannak, amilyen vagy! És próbálj meg egy kicsit bártabb lenni, és meríts önbizalmat a rólad formált pozitív véleményekből. A szekírozásokkal meg nem kell törődni! ;)
2014. aug. 25. 20:12
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem mindig érzem magam jól a bőrömben, fogyni szeretnék, de dolgozok is rajta, szóval amin változtatni szeretnék, az folyamatban van.:) Meg sprotolok, hogy jobb kedvem legyen, meg több energiám.
2014. aug. 25. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!