Van még valaki, aki teljesen más a suliban, mint valójában?
Szóval én mindjárt 16 éves lány vagyok. Amikor önmagam vagyok akkor a jellemzőim közé tartozik a magabiztosság, a bátorság, a lazaság, és nem akarok nagyzolni, de még sok más jó tulajdonság. Azok akik nem az osztályomból ismernek, tudják, hogy milyen vagyok és ők kedvelnek is engem, mert végülis amikor velük vagyok akkor én is kedvelem magam, de suliban mindez megváltozik. Már abban a percben amikor belépek a kapun, valami megszűnik belül. Az osztályban teljesen megváltozok, már nem érzem olyan életerősnek magam, a kedvem elszáll, szivesebben lennék egy lakatlan szigeten.
Más is van igy ? Azt még hozzátenném, hogy nem érzem különösebben jól magam az osztálytársaim, az iskolatársaim között, természetesen ennek is hatása van rám, de végülis azért nem érzem jól magam, mert már nem lehetek önmagam és teljesen összeroskadok belül.
Igen! Teljesen megértelek, talán azért van ez így, mert:
1. valóban nem érzed jól magad
2. félsz
3. valaki elnyom
Rám mindhárom dolog illik. Én is életvidám, vicces, szókimondó vagyok a sulin kívül. A suliban meg szótlan, kedvtelen, félős. Nem tudom mit lehetne tenni...
Szerintem azért van,mert valójában nem is oda akartál menni,vagy másra számítottál.Hiányzik a régi osztályod,az általános iskola.Középiskolában ugye meg teljesen más az élet,már nem te vagy a legnagyobb,a tanárok is mások.Próbálj kicsit relaxálni,beszélgetni,aztán hátha sikerül "feloldódnod"..am melyik suliba jársz?vagyis hova?:)
F/17
velem az a helyzet, hogy nagyon lassan bontakozok ki, szóval új társaságban kell egy kis idő, hogy magamat adjam. és sajna az is elő szokott fordulni hogy túlságosan is magamat próbálnám adni, és teljesen megváltozok.
majd ebben az évben próbálok olyan laza lenni, mint itthon :D nálam szerintem az a baj, hogy nem rajongok a tömegért, ráadásul a sulimban kb 600 lány van, és úgy 50 fiú... o.o
ahogy említettem már próbálj meg lazább lenni, gondolj arra, hogy nem a suliban vagy, és a többiek és legalább annyira félnek mint te :D 17/L
Velem is ez a helyzet.
Bár mi inkább 'csoportokra' vagyunk osztva. Így annyira nem nagy a gond. De annyira nem is kedvelem őket, mert egytől egyig mind ilyen tipikus discos,nyafkák...Van pár kivétel szerencsére!!!^^-ilyen szempontból áldom Istent!
Az osztályban én is olyan kis félős,hallgatag vagyok,nem nevetgélek szinte semmin általában, de ha hazamegyek vagy máskor ha nem vagyok suliban akkor teljesen az ellentétje:/
De már mindegy úgy is csak egy évem van hátra:P Ezt még kibírom!:)
És azt tudom ajánlani Neked, hogy fogadd el amilyen vagy. Én már felfogtam mindezt! Nem akarok nagydumás sem lenni:) NEkem tökéletes így. Tudod legalább így az igaz barátokat is kitudod szűrni!;)
Sok szerencsét;)
18,l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!