Most mit tegyek/hogy kezdjek neki a kapcsolat építésnek?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok, most megyek középsuliba jelenleg egy barátom sincs és már nekem is elegem van hogy egy begyepesedett kocka gyerek vok egész nap itt ülök és kockulok.
A régi osztálytársaimmal jól megvoltam meg minden de csak azért barátkoztam velük hogy ne legyek ki közösítve általánosba ugye.
A kérdésem a következő hogy tudnám a saját stílusom kialakítani,barátokat szerezni,kapcsolatokat építeni manapság?
Mert tulajdonképp félek az emberektől mert van bennem egy érzés hogy vagy beégek a lányoknál is vagy szóba bántani fog bárki.
Mit tegyek?
2014. aug. 22. 22:12
1/4 A kérdező kommentje:
Visszatérve a régi osztálytársaimra elég beteg elmejárásuk van ezért nem is akarok velük barát maradni.
2014. aug. 22. 22:13
2/4 A kérdező kommentje:
Jah és még azt is hozzá teszem hogy ha beszélek egy emberrel akkor alig bírok 2 szót mert egyszerűen nem tudom miről beszéljek velük.
Mitől van ez? mit tegyek ez ellen?
2014. aug. 22. 22:18
3/4 A kérdező kommentje:
Illetve önbizalom hiányos vagyok
2014. aug. 22. 22:29
4/4 anonim válasza:
Csak nyugi, valószínüleg nem hülyékkel lesz tele az iskola. Én is nehezen ismerkedek, barátból van 2-3, de igazából a nyár nagy része az alvás-kockulás-olvasás hármasból állt. Attól, hogy szóban fog valaki bántani, ne félj, mert még nem ismernek. Igaz én emiatt nem tudok ismerkedni, mert zárkózott vagyok, pont azért, hogy minél kevésbé legyek sebezhető. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!