Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ez halál közeli élménynek...

Ez halál közeli élménynek mondható?

Figyelt kérdés
Pár hete egy buliban bedrogoztak engem... nagyon gyenge voltam csak ültem nem tudtam megtartani magam. kattogott körülöttem minden, zsibbad a testem... magamnál voltam hallottam mit beszélnek körülöttem csak nehéz volt válaszolni annyira gyenge voltam... csak ültem... azt hittem meghalok, hogy ilyen a halál kattogott a fejembe minden, a szívem nagyon hevesen vert. alig lehetett érteni mit mondok, az emlékek jöttek vissza minden, állítólag olyanokat mondtam, hogy látom a fényt és hogy megfogok halni. azt kérdezgettem folyton, hogy hallanak még vagy már meghaltam? ez egy-egy és fél óra volt és ezalatt vagy előre döntött fejjel ültem vagy hátrahajtott fejjel annyira nem tudtam a fejemet tartani.. aztán nagyon sokat hánytam.. kezdett lassulni a kattogás de még mindig nem tudtam magam úgy igazán tartani... aztán 20 perc múlva jobban lettem. már tudtam menni de még mindig hallottam a kattogást és szédültem.. hazavittek kocsival ott is hánytam majd hazaértem lefeküdtem aludni másnap még mindig gyenge voltam és rendkívül fáradt. majd 2-3 nap múlva jól lettem.. 23/L

2014. aug. 22. 19:39
 1/8 A kérdező kommentje:
mentőt nem engedtem, hogy hívjanak hozzám..
2014. aug. 22. 19:42
 2/8 anonim válasza:
Nem inkább a drog hatásának mondanám.
2014. aug. 22. 19:53
 3/8 anonim ***** válasza:
Az kiderült, hogy ki drogozott be, miért tette és milyen szert kaptál? Biztos egyáltalán, hogy bedrogoztak? nekem úgy tűnik, hogy csak szimplán bepánikoltál. Ehhez az alkohol is elég lehet, vagy igazából még csak az se kell. Szóval?
2014. aug. 23. 23:05
 4/8 A kérdező kommentje:
buliban nem figyeltem oda és belekevertek valamit az italomba.. nem ittam sokat..
2014. aug. 24. 00:15
 5/8 anonim válasza:
Az komoly. Lehet meg is erőszakoltak valahol. A szer miatt pedig menj orvoshoz mindenképp. Kitudja mit kaptál. Amúgy jó nagy szemétség ez. Ezért nem járok szórakozóhelyekre..
2014. aug. 24. 04:33
 6/8 A kérdező kommentje:
nem erőszakoltak meg ugyanis a barátommal és a legjobb barátnőmmel voltam:) meg ahogy fent is említettem tudtam mi történik tudtam magamról
2014. aug. 24. 11:33
 7/8 anonim ***** válasza:

Mivel nem számítottál ilyen állapotra (ahogy te is mondtad, csak keveset ittál) egyszerűen megijedtél, bepánikoltál. Azt szokták mondani, hogy amíg nem próbálsz ki egy bizonyos szert (legyen az bármilyen drog), addig nem tudod elképzelni a hatását. Te most kaptál egy adagot egy szerből, amit egyáltalán nem akartál kipróbálni és még csak azt se tudod, micsodát. Ez nyilván érzékenyen érintett, megijesztett. A pánik pedig magát gerjeszti, könnyű "belecsúszni".

Hogy a halálfélelem önmagában halálközeli élménynek mondható e, az nézőpont kérdése. Bizonyos értelemben igen, hiszen a halál gondolata nagyon erősen jelen van, nem hagy nyugodni. Másrészt viszont nem hiszem, hogy a halál ténylegesen is fenyegetett volna, ez csak egy képzet volt. Akárhogy is, túl vagy rajta és még mindig élsz és virulsz. Próbáld túltenni magad rajta :)

2014. aug. 24. 16:45
 8/8 anonim ***** válasza:
Ez inkább pánikroham+ drog hatás
2014. szept. 17. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!