Miért ne legyek öngyilkos?
Nincs senkim,mindenki csak bánt testileg lelkileg,4 éve vagdosom magam egyre mélyebben már eljutottam addig hogy öngyilkosnak kéne lennem,sose voltak barátaim,suliba még a tanárok is mindig csak megaláztak,és nézték hogy minden nap véresre vertek,egyszer mertem visszaütni (akkor ketten voltak csak,mind2t Köszönöm 4-5 ütésből) akkor ki akartak csapni,többször voltam, pontosan 3,5 évet pszichológusnál,tönkre tette mégjobban az életem,olyan szakvéleményt adott hogy megye egyik legjobb felvételijével és hibátlan szóbelivel is csak egy szar suliba vettek fel,és csak mert látta a vágásokat
Nem bírom tovább, 4 évig bírtam hogy mindenki csak bánt, a lányoknak is csak azért kellek mert bandában gitározok,nincs senkim szükségem van valakire
Mit tehetnék ha nincs egy barátom se aki megértene?
* mind2t kiütöttem 4-5 ütésből,földön maradtak
Jah és 15/f vagyok, leendő öngyilkos
Dehogy leszel öngyilkos.!Nem lehet ilyen könnyen feladni soha.Ez nem megoldás.
Képzeld mennyi embernek nincs senkije és mégis élnie kell.
Vagy mennyi ember van a te helyzetednél rosszabbul.Alkoss új terveket a jövődre nézve.Könnyíts meg az életed.Ezt csak is te tudod megtenni.Rajta.:)
Nem csak öngyilkossággal lehet megoldani mindent.
Családod biztos van.Beszélj velük,talán adnak jó tanácsokat.
Hajrá.:)
Ne haragudj de most úgy megölelnélek és megvígasztalnálak.:)
Nem tudom miért csak...talán megsajnáltalak.
Találj valami hobbit, ami leköt.
Engem is megvertek anno az iskolába nem is 1X de már leérettségiztem és nem érint.
Ha meg a melóhelyen szemétkednek akkor meg keresek másikat, diplomával lazán megtehetem. A pszicho doki viszont hiba volt egyik ismerősünk is hasonló cipőben járt. Rendőr akart lenni nem vették fel.
Am részemről amiért érdemes élni a következők.
-Nightcore
-Gyros
-Play Station
-Xbox
-Coke Zero
-Kávé
-Filmek
És azzal meg ne törődj h mások mit mondanak a te életed nem az övék.
Pedig engem is a általános és közép isk-be végig szadiztak, ha 20 ezres lenne ahányszor le buzáztak.
Sose lennének anyagi gondjaim.
De már nem látom őket soha többé, boldog vagyok egyedül és azt csinálok amit akarok.
Minden felfogás kérdése.
25 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!