Miért ne legyek öngyilkos?
Nincs senkim,mindenki csak bánt testileg lelkileg,4 éve vagdosom magam egyre mélyebben már eljutottam addig hogy öngyilkosnak kéne lennem,sose voltak barátaim,suliba még a tanárok is mindig csak megaláztak,és nézték hogy minden nap véresre vertek,egyszer mertem visszaütni (akkor ketten voltak csak,mind2t Köszönöm 4-5 ütésből) akkor ki akartak csapni,többször voltam, pontosan 3,5 évet pszichológusnál,tönkre tette mégjobban az életem,olyan szakvéleményt adott hogy megye egyik legjobb felvételijével és hibátlan szóbelivel is csak egy szar suliba vettek fel,és csak mert látta a vágásokat
Nem bírom tovább, 4 évig bírtam hogy mindenki csak bánt, a lányoknak is csak azért kellek mert bandában gitározok,nincs senkim szükségem van valakire
Mit tehetnék ha nincs egy barátom se aki megértene?
Én most újat mondok: keress magadnak egy célt, amiért élned kell. Legyen az a cél a szemed előtt, amikor bántanak, sértenek, elhagynád magad. Ha ez sikerül, akkor nyertél. Hidd el, nagyon jó érzés. Legyen okod, amiért élned kell!
Ha kérdésed van, vagy csak szimplán beszélgetnél valakivel, akkor nekem (is) írhatsz, válaszolok, meghallgatlak. :)
Csapj ki mindenkit a g*cibe, tord az orrukat bordajukat akkor nekiallnak felni toled, nem fognak bantani.
A tobbi ido kerdese mig rad talal valaki *.*
Ha meg mar el tdod tartani magadat 15evesen akkor koltozz el az idegbeteg faterodtol, miutan ot is kicsaptad
Teljes mértékben együtt érzek veled, én is hasonló cipőben járok.. hidd el az öngyilkosság nem megoldás semmire. Gondolj arra, hogy még előtted az egész élet,fiatal vagy és bármi megtörténhet még. Szerintem a legjobb dolog ha az ilyeneket próbálod elkerülni és figyelmen kívül hagyni, ne törődj senkivel én is ezt teszem és úgyahogy segít,meg persze a zene is.
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!