Élet vagy halál? Melyiket válasszam?
héhéhéhéé, nyugalom, ne tegyél semmi elhamarkodott döntést!!! persze, hogy élet, más meg se forduljon a fejedben!!!
ha tényleg ilyen keményen próbálkozol kizárt hogy ne találj olyanokra akik kedvelnek és szivesen vannak veled!
ne add fel, kitartás!!!
"Hát eddig még se találkoztam olyan emberekkel akik kedveltek volna."
Ez azért van, mert te se kedveled magad, semmi másért.
Vagy tedd a szívedre a kezed: kedveled magad?
Mi történt veled a múltban, ami miatt szégyenkezel az emberek előtt és nem hiszel magadban? Mert én tudom, mit jelent az, amit írsz. Ugyanez vagyok, csak fiúban, de én nagyjából tudom, miért van az velem, ami. Várom a válaszokat a kérdéseimre. Ha nem publikus, írd privátban. Legalább ennyit tegyél meg magadért, vagy akár a szüleidért, mielőtt mást akarnál tenni!
Élet.
A munka boldoggá tesz, HA azt csinálod amit igazán szeretsz! Hiába dolgozol 300ezerért, hogyha genny melód van. Sokkal jobb nyomorogni apróbb pénzért, de legalább élvezed az életet! Először is keresd meg, hogy mi érdekel, ha megtaláltad irány egy főiskola vagy egyetem! Aztán hajrá :)
Fel a fejjel!
"Egyszerűen nem tudom kiharcolni magamnak sehogy hogy más is szeressen."
Azt nem kiharcolni kell, hanem megőrizni és felelősséggel ápolni.
"Van egy lány aki elvileg a barátomnak tartja magát, de csak akkor vagyok jó neki amikor segítségre van szüksége."
Az nem feladat, hogy 21 éves korodra szedj össze meghatározott számú, életre szóló barátságot. Lehet, hogy csak 2 ilyen barátod lesz és 32 évesen ismered meg őket. Még úgy is jó.
"Párkapcsolatban szintén az van hogy én ragaszkodom és próbálok alkalmazkodni, de őket még sem érdeklem igazán."
Ha az ember nem csinál semmit, akkor nem túl érdekes mások számára. Aztán ez egy ördögi körré válik.
"Próbálok kedves, megértő, aranyos, mosolygós lenni, beszélgetek, de nem ér semmit. Volt már egy pár hónapos munkám is, de ennyi. Egy munka nem ad boldogságot. Kedvem sincs sokszor kimozdulni itthonról sem."
Depresszív vagy és üres az életed. Mások érzik, hogy csak te táplálkoznál belőlük, saját magad lábán nem állsz meg. Ezt meg senki nem akarja, csak a balekok. Azok meg lehet, neked nem tetszenek annyira. Pont ugyanezért.
Ne munkát keress magadnak, hanem hivatást. Hobbyt. Életcélokat. Legyen arcod, legyen karaktered.
Az elet jobb . Tudom en is osztom az eszt mikor en sem tudom . Engem sem szeret senk meg anyam se . CSendes szinte nema lany vagyok. Jol tanulok es sokan irigyelnek ezert mindent megtesznek hogy megszegyenitsenek . Naponta megteszik . Van ugy hogy sirva fakadok ok meg rohognek .
'' Na bog a kis streber '' Nem vagyo streber csak hogy be bizonyitsam kaptam par rosz jegyet de meg jobban rohognek . A megszegyenitesek miat nem baratkozik velem a kutya sem . 1 evet jartam egy masik megyebol valo sraccal aki 1 ev utan dobot alitolag mert '' messze lakom '' es hogy o '' nem tud varnir ram .En kiakadtam es felvagtam mind ket csuklom . pszihologustol , pszihologushoz jartam nyugtatokat szedtem . Most meg jatszom '' A tok jol vagyok koszi '' swzerepet . De mindenkep Elni kell hatha a holnap megment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!