Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Élet vagy halál? Melyiket...

Élet vagy halál? Melyiket válasszam?

Figyelt kérdés
Úgy érzem semmi értelme az életemnek. A szüleimen kívül mások nem szeretnek. Egyszerűen nem tudom kiharcolni magamnak sehogy hogy más is szeressen. Beszélek itt mint párkapcsolatokról, mind barátságokról. Van egy lány aki elvileg a barátomnak tartja magát, de csak akkor vagyok jó neki amikor segítségre van szüksége. Párkapcsolatban szintén az van hogy én ragaszkodom és próbálok alkalmazkodni, de őket még sem érdeklem igazán. Próbálok kedves, megértő, aranyos, mosolygós lenni, beszélgetek, de nem ér semmit. Volt már egy pár hónapos munkám is, de ennyi. Egy munka nem ad boldogságot. Kedvem sincs sokszor kimozdulni itthonról sem. 21/l
2014. aug. 11. 21:10
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Utolsó: hány éves vagy?
2014. dec. 15. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!