Ha azt álmodtam, hogy meg fogok halni, az rosszat jelent? :S
Pontosan úgy volt, hogy álmomban elmentem egy jóshoz. Ez a jós először nem akarta elmondani, hogy mit lát a jövőmmel kapcsolatban, de én erőszakoskodtam, hogy mondjon már valamit. Azt mondta nagyon szomorú fejjel, hogy angyal leszek a következő 1 évben. Erre én visszakérdeztem, hogy ez azt jelenti, hogy meg fogok halni? És azt válaszolta, hogy igen. Azon a napon mikor a nagyapám...Ekkor felébredtem.
Nagyon rossz érzés volt.
kamu. semmit nem jelent. amugy sem hiszek ilyen jos akarmiben.
en regén álmomban mindig felrepültem az csillagokhoz, majd leestem... azóta is virulok :)
Persze, én is álmodtam már olyan iszonyatos hülyeségeket, hogy csak na. :) De ez most más volt, mert a saját halálomról rossz volt hallani...
Hosszú életet?? Huh, köszi. :)
Hát, én kb 2naponta meghalok az álmaimban, és még megvagyok.:D Ma 2x láttam ugyan azt, olyan volt, mintha visszapörgették volna.
És mind a 2x buszbalesetben haltam meg.
De nemrég láttam egy Végső állomás részt a 3.-at, az lett rám hatással.:D
Szóval sztem se jelent rosszat.:)
Szívesen :) De idemásolom neked, mit ír az online álmoskönyv - google-ban te is megtalálod amúgy:
HALÁL Hosszú élet. Ha saját halálodat álmodod meg: alapvető változás, megújulás az érzelmeidben; régóta érlelődő változtatási szándékodat valóra váltod. Hozzátartozó haláláról álmodni: bevallhatatlan ellenszenv; súlyos sorozatos sértés, amit elszenvedtél. Ismeretlen személy, ha szemed láttára meghal: ellenséged ármánykodásai ellen védett vagy. A Halál, mint figura: változás, ami akaratod ellenére is bekövetkezik. A Halál, ha táncra kér: érzelmeid csitulása. Haláltánc: beilleszkedési nehézségek; jó értelemben vett érzékenység, finomság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!