Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ha azt álmodtam, hogy meg...

Ha azt álmodtam, hogy meg fogok halni, az rosszat jelent? :S

Figyelt kérdés

Pontosan úgy volt, hogy álmomban elmentem egy jóshoz. Ez a jós először nem akarta elmondani, hogy mit lát a jövőmmel kapcsolatban, de én erőszakoskodtam, hogy mondjon már valamit. Azt mondta nagyon szomorú fejjel, hogy angyal leszek a következő 1 évben. Erre én visszakérdeztem, hogy ez azt jelenti, hogy meg fogok halni? És azt válaszolta, hogy igen. Azon a napon mikor a nagyapám...Ekkor felébredtem.

Nagyon rossz érzés volt.

2010. jan. 14. 22:47
 1/7 anonim ***** válasza:

kamu. semmit nem jelent. amugy sem hiszek ilyen jos akarmiben.

en regén álmomban mindig felrepültem az csillagokhoz, majd leestem... azóta is virulok :)

2010. jan. 14. 22:55
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem.. Ellenkezőleg. :) Ha az ember a saját (vagy hozzátartozója) haláláról álmodik, az az álmoskönyv szerint pont hogy hosszú életet jelent! :)
2010. jan. 14. 22:55
 3/7 A kérdező kommentje:
Kifelejtettem a végéről, hogy : Azon a napon mikor a nagyapám meghalt.
2010. jan. 14. 23:00
 4/7 A kérdező kommentje:

Persze, én is álmodtam már olyan iszonyatos hülyeségeket, hogy csak na. :) De ez most más volt, mert a saját halálomról rossz volt hallani...

Hosszú életet?? Huh, köszi. :)

2010. jan. 14. 23:02
 5/7 anonim ***** válasza:

Hát, én kb 2naponta meghalok az álmaimban, és még megvagyok.:D Ma 2x láttam ugyan azt, olyan volt, mintha visszapörgették volna.

És mind a 2x buszbalesetben haltam meg.

De nemrég láttam egy Végső állomás részt a 3.-at, az lett rám hatással.:D

Szóval sztem se jelent rosszat.:)

2010. jan. 14. 23:05
 6/7 anonim ***** válasza:
én is többször álmodtam már hogy meghalok, nem hiszem h jót lelent:( de azért ne keseredj el, inkább élj úgy ahogy szeretnél és ne úgy ahogy mások elvárják. Légy őszinte magadhoz, és becsüld meg magad:)
2010. jan. 14. 23:18
 7/7 anonim ***** válasza:

Szívesen :) De idemásolom neked, mit ír az online álmoskönyv - google-ban te is megtalálod amúgy:

HALÁL Hosszú élet. Ha saját halálodat álmodod meg: alapvető változás, megújulás az érzelmeidben; régóta érlelődő változtatási szándékodat valóra váltod. Hozzátartozó haláláról álmodni: bevallhatatlan ellenszenv; súlyos sorozatos sértés, amit elszenvedtél. Ismeretlen személy, ha szemed láttára meghal: ellenséged ármánykodásai ellen védett vagy. A Halál, mint figura: változás, ami akaratod ellenére is bekövetkezik. A Halál, ha táncra kér: érzelmeid csitulása. Haláltánc: beilleszkedési nehézségek; jó értelemben vett érzékenység, finomság.

2010. jan. 14. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!