Én Rosszat álmodtam. Ti mit álmodtatok?
Figyelt kérdés
2010. júl. 2. 12:39
1/10 anonim válasza:
Én egyszer azt álmodtam, hogy egy májsejtben vagyok benne a biológiatanárnőmmel, és elkaptuk a hepatitist. Aztán le kellett állítanunk a sejt metabolizmusát.
2/10 A kérdező kommentje:
az jóóóó :D..a sztorid felét értem xD
2010. júl. 2. 12:43
3/10 anonim válasza:
Egy régi álmomat álmodtam újra, és mivel rájöttem, hogy ez már megtörtént, mindent másképp csináltam benne, persze kiderült, nem kellett volna. Túl hosszú, most nincsen kedvem részletezni...
4/10 anonim válasza:
undorító, ocsmány lotyó, hozzá képest egy telehányt klotyó csodaszép, tündöklő szivárvány... és volt vele egy szörnyű rémálmom: ez a kövér, hájas rettenet végignyalta a testemet...
5/10 A kérdező kommentje:
élénk fantázia :D
2010. júl. 2. 13:23
6/10 anonim válasza:
Hogy a legjobb barátom becsajozott :D
7/10 anonim válasza:
Hogy az X-Faktorba mentem közönségnek LOL
8/10 A kérdező kommentje:
:D:D:D:D
2010. júl. 3. 02:49
9/10 anonim válasza:
ma azt álmodtam, hogy 2 kigyúrt, micro dermal piercinges, szőrös csaj bikiniben, meg egy srác álltak egy sorház előtt, én meg velük szemben. és ezek a szörnyek kollektíve elindultak - a strandra, gondolom én - minek hatására a házból lekiabáltak nekem vagy tízen, hogy szóljak a tagoknak, hogy jöjjenek vissza. nem tudom, milyen indíttatásból, de utánuk sikítottam :D és visszajöttek, majd ez a 10 ember mindenféle vicces tárgyakat dugott ki az ablakon, felfújható gumilótól kezdve csatabárdon át szőrös, fedetlen seggekig minden játszott :D arra ébredtem, hogy kegyetlenül pusztulok :DDDDD
10/10 A kérdező kommentje:
lóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól xDDDDDDD
2010. júl. 3. 19:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!