Kaparós sorsjegyet szeretnék venni, mert azt álmodtam nyertem az egyikkel. Szerintetek tényleg lehet ezekkel nyerni? Mennyibe kerülnek?
Figyelt kérdés
2011. szept. 18. 10:39
1/7 anonim válasza:
200 fotrintostól az 1000 forintosig mindenféle kapható egyszer nyertem vele 10.000 forintot.az árát meg többször visszanyertem.
3/7 anonim válasza:
én mindig az árát nyertem csak vissza amit rögtön be is fektettem egy újba...hiba volt :-D
4/7 A kérdező kommentje:
és 17 évesnek kiadják? black jacket akarok venni meg nyerőkártyát, ezekkel szoktak nyerni?? nem tudjátok? :D
2011. szept. 18. 10:51
5/7 anonim válasza:
elkérhetik a személyit!tőlem is elkérték.18 vagyok
én a fáraó kincsével nyertem.
6/7 anonim válasza:
persze sok helyen nem foglalkoznak vele úgyhogy valahol biztos kapsz.csak ha nyersz akkor ne te vedd fel a nyereményt:D
7/7 Lakatos Krisssztofer válasza:
Szerintem ugy nyer mindenkia legtobbet, ha nem is vesz! ;) En tobb szaz ezret belebuktam a bukszaba. Volt olyan egy egesz koteggel kapartam. Volt olyan hogy nyertem 22ezret meg 10ezret meg ilyen kisebbeket, de sosem voltam pluszba! En mindenkinek azt ajanlom ne szokjon ra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!