Melyik sorsjegyet ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Ti melyik kaparós sorsjeggyel szoktatok letöbbször nyerni? Én mostanában semmivel nem nyerek :S Szerintetek melyik a legjobb?2011. jún. 9. 11:00
1/9 anonim válasza:
ez egyéntől függ. mindenkinek más és más sorsjegy jön be. van amelyik hosszadalmasabb. van amelyik rövidebb. a lényeg hogy kaparjunk. mert a kaparás gyönyörét senki sem veheti el tőlünk. az hogy nem nyersz nem jelent semmit. ne add fel. szorakozz!! kaparj! egyszer nyerni fox és annak nagyon örülsz majd. :D hívd el a párodat is és kaparjatok együtt
2/9 anonim válasza:
Nem vagyok a szerencsejátékok híve,ezért nekem a szemedet kikaparós sorjegy tetszik a legjobban!ne szórd el a pénzed!
3/9 A kérdező kommentje:
az első válaszolonak: köszi, teljesen egyetértek veled :D amugy én is a párommal szoktam kaparni, ő tett függővé xD
másodiknak: te nem tudod mit hagysz ki
2011. jún. 9. 12:40
4/9 anonim válasza:
köszönöm az egyetértést. a barátnőm még gyűjti is a nyeretlen sorsjegyeket :D
6/9 anonim válasza:
Én az édes életet, a szuper bankót és a fáraó kincsét szeretem a legjobban.Ez a buksza se rossz, csak drága.:S
8/9 anonim válasza:
Nyerőkártya!
min 500-at szinte mindig nyerek vele, 800-at is. 1-szer volt 1800-am rajta, de tegnapelőtt volt a csúcs amikor 5000 Ft-ot hozott! Szóval megérte!
És csak 300 Ft!
9/9 anonim válasza:
ASZ ÉDES ÉLETET AJÁNLOM. ÉN ÁTLAGBAN BESZÉLEK 10 DB-BÓL 8-CAL BIZTOSAN NYEREK! TEHÁT ABBAN NAGYON SZERENCSÉS VAGYOK. NAH PERSZE TE NEM BIZTOS. DE ÉN ÚGY GONODLOM HOGY AZ NYERŐ. MÁSOKNAK IS AJÁNLOTTAM ÉS BEJÖTT. SZERINTEM PRÓBÁLD MEG. VESZETNI VALÓD NINCS. MAJD ÍRD MEG HOGY NYERTÉL-E VELE. KÖSZI
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!