Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ilyen kőszívű ember lennék?

Ilyen kőszívű ember lennék?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy , elég sok minden történt már velem eddig és hát azt tapasztalom hogy nem nagyon vagyok egy érzéki ember, mennyi romantikus maszlagot meg ilyen drámát néztem meg amin mások bőgnek meg elmegy a kedvük jólvan félig meddig bekönnyezik a szemem de nem sírok kicsit szomorú leszek aztán fél perc és sehol semmi, meghalt a keresztapám csak félóráig voltam szomorú aztán újra olyan voltam mint azelőtt, a temetésen sem sírtam inkább unatkoztam, láttam egy egeret ahol a zsákok vannak direkt nem az egér csapdát raktam le hanem a patkányt hadd legyen fájdalmasabb a halála, sokszor nem figyelek oda az emberekre pedig azt hiszik mert a szemükbe nézek közben de magamban magasról tojok rá mit mond.Röhögök azon ha valakit bántanak, pedig volt olyan amikor engem is bántottak de ez nem érdekel, nem tudom mért van ez eddig nem kerültem be rosz társaságba sosem.(16/f)
2010. jan. 14. 19:47
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Hát nem vagy egy érzelmes, érzékeny, empatikus srác az biztos!

Nem death metált hallgatsz? (csak tipp, gondoltam +kérdezem)

2010. jan. 14. 21:02
 12/26 anonim ***** válasza:
pszihopata vagy?
2010. jan. 14. 21:42
 13/26 A kérdező kommentje:
mindent meghallgatok ami tetszik lehet bármi
2010. jan. 14. 21:48
 14/26 anonim ***** válasza:
Érzékelten. Abszolút nem empatikus. Érdekes, mert az ember társas lény és általában érzelmileg is felfogja ha valami szar a másiknak. Biztos van valami mély pszichológiai oka, hogy ilyen vagy, pl. írtad, h téged is bántottak régebben. Lehet ez arra nevelt téged, hogy inkább ne fejezz ki érzelmeket és akkor kevesebb bántalom ér. Vagy csak simán ilyen vagy genetikailag.
2010. jan. 14. 23:56
 15/26 anonim ***** válasza:
Az elején még sajnáltalak, de az egeres rész után... tényleg, mit vársz, mit írjak? Sztem (és ez lehet h gyerekes de)aki az állatokkal szemétkedik, rajtuk éli ki magát, vezeti le a feszültséget v mittoménmit az jó ember nem lehet.
2010. jan. 15. 09:16
 16/26 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előzővel. Legalább az állatokat ne bátsd. És az se szép, hogy kineveted azt akit bántanak. Persze, ha nem bírod, akkor nem gond, de csak magadba örülj és ne mutasd ki.
2010. jan. 15. 14:38
 17/26 anonim ***** válasza:
MI VOLT A ZSÁKOKBAN????????
2010. jan. 15. 15:15
 18/26 A kérdező kommentje:
Tengiri meg búza :D
2010. jan. 15. 15:18
 19/26 anonim ***** válasza:

Egy érzéketlen tuskó vagy! bocs de ez a véleményem.

Amúgy meg mit ártott neked az a kis egér?-.-""

2010. jan. 15. 17:40
 20/26 A kérdező kommentje:
Nem nekem ártott hanem a búzának meg a kukoricának amivel a malacokat meg a tyúkokat etetjük
2010. jan. 15. 18:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!