FONTOS! Hol tudnám megnézni, elolvasni a Kőszívű ember fiai, szereplőinek JELLEMZÉSÉT? :O XD
Például a Køszívû ember fiai címû könyvben
ez különben is házi feladat kategória, olvasd el szépen...
ÁÁÁ muszáj offolnom :(( Nekem is ilyesmi lenne a problémám,lehetetlen elolvasni azt a könyvet és nekünk (is?) olvasónaplót kell írni belőle,neten nem sok helyen találtam hasznos dolgot :/ És a könyv mellesleg dög unalom,mondhatjátok,hogy csak lusta vagyok,de nem mert SZINTE MINDEGYIK KÖTELEZŐT elolvastam :P
Találtam neked egy kis segítséget;) : [link] (ez nem annyira hasznos,de azért még is jobb,mint semmi)
EZ VISZONT NAGYON HASZNOS!(GÖRGESS LEJJEBB ÉS MEGTALÁLSZ MINDENT,A SZEREPLŐK ELEMZÉSÉT IS): [link]
Haggyá má engem te biztos egy kis stréber ... vagy haggyá má engem... dehogy olvasom el majd te elolvasod...inkább haggyuk
am 2. válaszoló: Kösziszépen!!! :) aranyos vagy iagazad van ezt a könyvet képtelenség kiolvasni am eddig én is mindegyiket elolvastam XD de ezt képtelenség XDXD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!