Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ilyen kőszívű ember lennék?

Ilyen kőszívű ember lennék?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy , elég sok minden történt már velem eddig és hát azt tapasztalom hogy nem nagyon vagyok egy érzéki ember, mennyi romantikus maszlagot meg ilyen drámát néztem meg amin mások bőgnek meg elmegy a kedvük jólvan félig meddig bekönnyezik a szemem de nem sírok kicsit szomorú leszek aztán fél perc és sehol semmi, meghalt a keresztapám csak félóráig voltam szomorú aztán újra olyan voltam mint azelőtt, a temetésen sem sírtam inkább unatkoztam, láttam egy egeret ahol a zsákok vannak direkt nem az egér csapdát raktam le hanem a patkányt hadd legyen fájdalmasabb a halála, sokszor nem figyelek oda az emberekre pedig azt hiszik mert a szemükbe nézek közben de magamban magasról tojok rá mit mond.Röhögök azon ha valakit bántanak, pedig volt olyan amikor engem is bántottak de ez nem érdekel, nem tudom mért van ez eddig nem kerültem be rosz társaságba sosem.(16/f)
2010. jan. 14. 19:47
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
Ez a leírás pont illik egy plázacicára...
2010. jan. 14. 19:57
 2/26 anonim ***** válasza:
Nem vagy kőszívű de azt se mondanám,hogy együttérző vagy amúgy valahol a kettő között vagy.Ja és azért amit szegény egérrel tettél az nagy bunkóság volt,mért kellett neki szenvedni?!
2010. jan. 14. 20:03
 3/26 anonim ***** válasza:

Első válaszoló ő fiúú ... istenemm

Egyébként az vagy egy szívtelen ember ás megérdemelnéd ugyanazt amit te tezsel másokkal...16/l

2010. jan. 14. 20:04
 4/26 A kérdező kommentje:
Nemhinném hogy plázacica lenne egy fiú már bocs, nem megyek olyan sza. helyekre mint a pláza, tudod ki fogja költeni a pénzét nyomorék márkás ruhákra, ami sokszor hamarabb "romlik" mint a márkátlan
2010. jan. 14. 20:04
 5/26 anonim ***** válasza:

Igen, némi lelkiismeredfurdalással.

mészkő

2010. jan. 14. 20:06
 6/26 anonim válasza:
Szia! Szerintem semmi nagy gond nincs veled.Kell melléd valaki,akire mindig számíthatsz,aki melletted van és akkor nem lesz olyan folyton,hogy nem érdekel,hogy a másik mit mond.Azzal viszont,hogy kiröhögöd őket,csak nevetségessé teszed magad.Neked is rosszul esne,ha minden ok nélkül kiröhögnének,nem? De! Próbálj meg együtt érzőbb,nyitottabb,közvetlenebb lenni és akkor az emberek máshogy látnak majd,és te is máshogy kezeled majd őket. Sok sikert! :)
2010. jan. 14. 20:08
 7/26 anonim ***** válasza:

Egyáltalán mit vársz attól,hogy feltetted ezt a kérdést?Szeretnéd,ha azt mondanák rád,hogy:igen,nagggyon gonosz vagy?

Hát az biztos,hogy nem te vagy a legérzékenyebb ember a földön.sőt...de nem hiszem,hogy amiket leírtál különlegessé tesznek téged.

2010. jan. 14. 20:11
 8/26 A kérdező kommentje:
Ki sem igazodtam még teljesen magamon, teljesen kiszámíthatatlan vagyok, egyik pillanatban ilyen hangulatom van másikban meg megint más
2010. jan. 14. 20:13
 9/26 anonim ***** válasza:
Te csak bunkó vagy!! De az nagyon! Annyira bunkó vagy, hogy az öskorban kellene élned!! Az neked a bajod, hogy el vagy kényeztetve.. Kapát a kezedbe!!
2010. jan. 14. 20:33
 10/26 anonim ***** válasza:
olvasd el a kőszívű ember fiait XD
2010. jan. 14. 20:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!