Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért hiszitek, hogy a melegek...

Miért hiszitek, hogy a melegek gyávák?

Figyelt kérdés
Láttam itt egy (már törölt) kérdést, hogy szerintetek a melegek gyávák-e, vagy bátrak. Mindenki gyávát írt, miért? Miből következtettetek?
2010. jan. 14. 13:51
 1/6 anonim ***** válasza:
78%
Mert a melegeket úgy képzelik az emberek, hogy "lányosak", a lányokat pedig a gyávasággal párosítják
2010. jan. 14. 14:05
 2/6 anonim ***** válasza:
77%

szóval kik az erősek meg a bátrak?? a férfiak... a nők meg "gyávák" stb. A melegeket pedig nem szokták az emberek emberszámba venni, főleg nem "férfiszámba",tehát gyávák

másik dolog, hogy az emberek (főleg ezen az oldalon) utálják a meleget, és a bátor egy jó tulajdonság, olyat persze hogy nem fognak rájuk mondani, ezért nyilván gyávát írtak, mert az egy rossz tulajdonság

2010. jan. 14. 14:07
 3/6 anonim ***** válasza:

Akármilyen büszke(?) lehet egy meleg, a lelke mélyén bűn marad a saját mássága.

Hiszen évekig küzdött ellene és ezek a gyerek, vagy kamaszévek meghatározzák az egész életét.

Soha nem fog egyenes gerinccel járni, akármilyen kigyúrt, férfias kinézetű...

A fellépésen minden eldől, ahol nem a kilók számítanak!

Ha a bátorság a másság felvállalásában kimerül, akkor csak tartsák bátornak egymást egy olyan mai világban, ahol lassan erény a ferde hajlam...

2010. jan. 14. 19:05
 4/6 A kérdező kommentje:

"Akármilyen büszke(?) lehet egy meleg, a lelke mélyén bűn marad a saját mássága."

Igen, aki felvállalja az büszke arra, hogy van bátorsága felvállalni. Főleg olyan időkben, mikor egyesek a szabad véleménnyilvánítást összekeverik a győlöletkeltéssel és pocskondiázással.

A másság nem bűn, csak másság. A Biblia nem érv egy értelmes ember számára.

"Hiszen évekig küzdött ellene és ezek a gyerek, vagy kamaszévek meghatározzák az egész életét.

Soha nem fog egyenes gerinccel járni, akármilyen kigyúrt, férfias kinézetű..."

Hát igen. Szerencsére egyre kevesebben szégyenlik. De hogy is juthat oda valaki, hogy féregnek érezze magát...? Talán úgy, hogy akként kezelik! A hozzád hasonlók, a gyűlölők miatt. Ha nem lennétek, akkor nekünk, homoszexuálisoknak annyival kevesebb bajunk lenne, és nem lennének, aki elhitetik velünk a hazugságokat, miszerint rossz(abb) emberek vagyunk, és keves(ebb)et, esetleg semmit sem érünk.

"A fellépésen minden eldől, ahol nem a kilók számítanak!"

Ezt fejtsd ki bővebben, kérlek. Nem értem.

"Ha a bátorság a másság felvállalásában kimerül, akkor csak tartsák bátornak egymást egy olyan mai világban, ahol lassan erény a ferde hajlam..."

A felvállalás EGY bátor tett, semmi több. Ferde hajlam? Jót nevettem :) Nem ferdébb a heteroszexualitásnál.

És miért is lenne erény, ha mindenhonnan azt hallja a fiatal, hogy "gusztustalan dolog, bűn, erkölcstelenség, fertő... stb." a homoszexualitás? Nem erény az, csak a te gyűlöleted hiteti el veled.

----------------

Ohh, és van egy gond. A kérdésemre nem válaszoltál! Pocskondiáztál minket helyette... Válaszolnál arra, miért hisztek minket gyávának?

2010. jan. 14. 19:14
 5/6 anonim ***** válasza:
Mért hiszi mindenki azt,hogy a melegség egyenesen arányos a gyávasággal?Jah és miért nem tudja pár ember, fenét pár ember hanem a fél világ elfogadni egyes emberek másságát. Én nem vagyok meleg és nincs is velük semmi bajom, mondjuk az nem szeretem ha reklámozák magukat.
2010. jan. 16. 22:08
 6/6 anonim ***** válasza:
Néhányan azért mondják a melegekre, hogy gyávák, mert a számukra legkönnyebb utat választják: még saját maguknak sem merik bevallani, hogy nem a melegek, hanem ők a gyávák, mivel nem bírják elfogadni a homoszexualitást, és kivetítik a melegekre. Rendkívül elszomorító és egyszerűen egy gyengeség, ha valaki nem tudja elfogadni a másikat. Továbbá valószínűnek tartom, hogy a környezetük befolyásolja őket ennyire.
2010. jan. 20. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!