Miért ilyen durvák az emberek?
pl nem kell mindenbe a rosszat látni
kerüld ezeket az embereket és kész
"azért még maradtak normális emberek."
Remélem.
A mai nap története.
Kimentem a piacra, az árus félreállított, hogy sokat vásároltam, nem ér rá ezt lemérni. ( Két szatyorba belefért.)
Hazafelé biciklin egy kan cigány teker mellém, és nagyon durván elkezdet " udvarolni" Most nagyon szépen fogalmaztam a helyzethez képest. Lekanyarodásra se adott lehetőséget. Elkezdtem tekerni ezerrel, ő is. Hirtelen lefékeztem, és megfordultam. szerencsére nemkövetet tovább.
Áruháznál nem volt százasom, a bevásárló kocsiba. Ki üresen visszavitte, megkértem, hogy cseréljünk. Lekiabált, kiakadt, minősíthetetlenül beszélt, hogy ezt hogy képzelem.
Áruházban egyenesen megyek egy gyerek, elém szalad, az anyja lekiabál, hogy elütöm a gyerekét.
Elég volt ebből a mai napból.
Hol vannak a jólelkű segítőkész emberek?
Hát ez tényleg sok lehetett egy napra. :/ tényleg durva.
Az emberek rohannak és sokan önzőek is sajnos.
Ma láttam:
Egy fiatal lány megállt az autójával, hogy elengedje a gyalogosokat, egy öregember meg felé ment és szidta. Nem tudom, az ilyeneknek mi van a fejében... Káposztalé ész helyett..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!