Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért ilyen durvák az emberek?

Miért ilyen durvák az emberek?

Figyelt kérdés

Náluk ma van vásár. Így hát kimentem körbenézni.

Azt már tudom, hogy nézelődni nem nagyon szabad, ha nem akarsz semmit venni, mert akkor utánad kiabálnak, és lehordanak mindennek nagy átlagban.

Megnéztem egy cipő, de mégse vettem vetem meg. Amit ezért kaptam! A végén már azt kiabálta! utánam mi van beszartam?

Akkor el tudjátok képzelni mit mondott előtte.

Másik árusnál kettő db volt x forint. Megkérdeztem, egy pár mennyibe kerül válaszol. Erre odajön egy vad idegen és jól kioszt, mert ő egy darabot mondott, nem egy párat. Ez nem olyan durva ok, de miért ilyen durvák az emberek?

2013. jún. 2. 10:14
 1/6 anonim ***** válasza:
bevagy te rúgva?
2013. jún. 2. 10:20
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem, ez tényleg megtörtént!
2013. jún. 2. 10:23
 3/6 anonim ***** válasza:

> Náluk ma van vásár.

Mucsaröcsöge?

2013. jún. 2. 10:24
 4/6 A kérdező kommentje:
Kiskunhalas.
2013. jún. 2. 10:25
 5/6 anonim ***** válasza:
Érdekes, én rendszeresen járok vásárokba, mindig megnézek egy rakás árut, de rendszerint csak egy-két dolgot veszek. Mégse fordult még elő egyetlen alkalommal sem, hogy valamit csak megnéztem de nem vettem meg, és ezért megszóltak volna.
2013. jún. 2. 10:29
 6/6 A kérdező kommentje:

Szerintem is ez lenne a normális, hogy lehet nézelődni.

Átlagba román árusok kiabálnak utánam, hogy minek nézelődők, ha nem vásárlok, vagy három, négy árust elmegyek, és még mindig mondja, hogy akkor vigyem el fele árba, egyre jobban kiabál, aztán meg lehord hogy minek néztem meg, mindezt persze már jó pár métert kiabálva, hogy halljam.

Nem minden árus ilyen, de egy-két ilyenbe belefut az ember, ez azért fel tudja őrölni az idegeimet.

2013. jún. 2. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!