Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Velem van a baj? Ez beteges?

Velem van a baj? Ez beteges?

Figyelt kérdés
155 cm vagyok és 85 kg!És szerintem én sovány vagyok!!!!Valami baj lehet velem?Mert mindenki mondja,hogy nagyon kövér vagyok,de én *IMÁDOM* magam!
2010. jan. 13. 12:21
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem beteges, csak másként látod magad, mint a külvilágod. Az jó, ha egészséges önértékelésed van.

Az a fontos, hogy jól érezd magad a bőrödben. Sovány nyilván nem vagy, úgyhogy nagy zabálásba és hízókúrába nem kell kezdened. Egészséges vagy és ez a lényeg.

2010. jan. 13. 12:22
 2/7 anonim ***** válasza:
Oké, hogy most egészséges vagy, de hosszútávon megölöd magad. Persze örülök, hogy jól érzed magada a bőrödben, de mi lesz 10-15 év múlva?
2010. jan. 13. 12:29
 3/7 anonim ***** válasza:
Neked önértékelési zavarod van, ez nem normális. A leírtak alapján 100 kilósan is 50 kilónak látod majd magadat. Ez nem egészséges dolog.
2010. jan. 13. 12:35
 4/7 anonim ***** válasza:
Önértékelési zavarod van szerintem, túl pozitív irányba torzítod az énképed és valószínűleg nem akarod valójában meglátni, milyen is vagy.
2010. jan. 13. 12:40
 5/7 anonim válasza:
Nem írtad ,hogy hány éves vagy,és azt sem hogy lány-e,de én ezt szűrtem le.Ehhez a magassághoz szerintem 55-57 kg felelne meg.Szóval jócskán van felesleged.Nem akarlak megbántani,de gondolj bele,hogy később hogyan akarsz majd kisbabát,ha már most ilyen plusz terhet kell cipelnie a testednek.Lehet,hogy most még jól érzed magad,és egészséges is vagy,de így sokkal hamarabb elhasználódik a tested,a szerveid,és ha így folytatod,alig éred majd meg az 50 évet...
2010. jan. 13. 12:47
 6/7 anonim ***** válasza:
Nyers leszek: dagadt vagy, de nagyon. Ismerek olyat, aki kb. 170 centi, és 90 kg-tól már borzasztó hurkái vannak.
2010. jan. 14. 15:25
 7/7 anonim ***** válasza:
Hmmm..küldesz maagdról képet, husi? ;)
2010. aug. 19. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!