Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért utálnak a fiúk? és mi...

Miért utálnak a fiúk? és mi ez az egész? 16/L

Figyelt kérdés

Az osztályomban van pár fiú akik nagyon bunkók velem, pedig én aztán nem vagyok az. (visszahúzódó, csendes vagyok, és ha lehet nem kérek senkitől semmit, de pl ha megkérem hogy lépjen odébb egy kicsit mert nem tudok elmenni mellette akkor miért olyan bunkó? és egyáltalán miért utálnak a fiúk? :(

én nem akarok pasit meg semmi csak egy kis megbecsülést vagy ilyesmi. nem hiszem hogy olyan nagy kérés..

2010. jan. 12. 23:09
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
hát lehet h köze van hozzá,általában nem szeretik a nagyon vékony lányokat a pasik,lehet h a többi lány meg kibeszél nekik h mien csúnya anorexiás vagy,ezért nem szeretnek,a lányok meg ienek,féltékenyek ha vékony valaki.A csajokkal jól kijössz?
2010. jan. 12. 23:39
 12/20 anonim ***** válasza:
Innen fújhat a szél (ha vki kövér,akkor + azért viselkednek vele így)
2010. jan. 13. 06:08
 13/20 anonim ***** válasza:
Tuti azért. A nem normálisan viselkedő embereket általában kinézik a társaságból.
2010. jan. 13. 12:26
 14/20 anonim ***** válasza:
Mármint te nagyon vékony vagy (alkatilag), vagy tényleg anorexiás vagy?
2010. jan. 13. 14:35
 15/20 anonim ***** válasza:

Én fiú vagyok, de afiúkat akkor is bunkónak tartom. Nem biztos ám ,hogy az anorexiád miatt, azzal semmi baj nem lenne önmagában szerintem... persze nem tudom a körülményeket. Az viszont biztos, hogy nálunk ez úgy megy, hogy egy lányt kipécéztek aki néha(!) tényleg okosakat szól hozzá az órához, azt csesztetik ha ott van ha nem. Szegény már minden második nap hiányzik vmilkyen ürüggyel... pedig még szép is. És csak jót akar mindenkinek.

Lehet hogy veled is csak egy ilyen spontán dolog történt. Sajnálom, akárhogy is van :( Tudom milyen érzés ez egyébként. Úgy nagyjából.

Azért leírom én hogy szüntettem meg ezt az állapotot. Sok szívességet tettem nekik. akármit szerettek volna azok a bunkó idióták, én jelentkeztem elsőnek hogy segítsek, még akkor is, ha nem tettem szívesen. "Egyre visszább vették magukat", most meg már egész normálisan viselkednek velem.

2010. jan. 13. 16:35
 16/20 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

14:35nek: igazából..

utsónak: köszi hogy ezt leírtad, én is próbálok segítőkész lenni de nem nagyon merek. úgy étrem nem szeretek a közelükben lenni mert csak xar:( am a lányokkal viszonylag jól kijövök, bár igazi barátnőim a suliban nincsenek.

2010. jan. 13. 22:42
 17/20 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok

tudom hogy szar, de muszáj. Paulo Coelho a zahír című könyvében ezt szívességbanknak mondja, ami szerinte a legnagyobb nem látható intézmény :) és van benne valami.

2010. jan. 14. 13:53
 18/20 anonim ***** válasza:

ja és megint utolsó :)

gondolom akkor nincs barátod(mármint szerelemből :) ). pedig ha lenne aki szeretne ( és biztos lenne ilyen) akkor kevésbé fusztrálna ez az egész.... próbálj meg szerintem kapcsolatot kialakítani. És ha barátos lenne, amúgy sem lennének veled bunkók annyira, mert akkor.. hogyismondjam.. elismernének kicsit :) Legjobbakat!

2010. jan. 14. 17:10
 19/20 anonim ***** válasza:

Na jó, megmondom egyenesen őszintén: mert balf@sz vagy.

2. oldal 12:26-os

2010. jan. 15. 23:10
 20/20 anonim ***** válasza:

Utolsó: nem vagyok a lány ügyvédje, de te meg ugyanolyan bunkó mint az említett fiúk.

De! Kérdező, ebből is láthatod, hogy sokan vakon ítélkeznek, így lehet hogy az általad említett személyekkel is ez van.

2010. jan. 16. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!