Normális 13 évesen Cartoon networkot és régi Nickelodeon sorozatokat nézni?
Azt nezel amit akarsz.
engem szemely szerint untatnak az ilyen rajzfilmek, de nem vagyunk egyformak, ha te elvezed oket, akkor miert ne nezned?
(13/L)
Amikor még kicsi gyerekek vagyunk, akkor csak meséket nézünk, mert azok kötnek le minket. Aztán eljön az idő amikor "ciki" lesz mesét nézni. :D Aztán meg bele érünk abba a korba, hogy megint meséket nézünk, mert rájövünk, hogy mennyire dilisek és viccesek a mesék egy felnőtt szemszögéből nézni. :)
Nekem régen a kedvenc mesém a Tom & Jerry volt, és pont ma reggel láttam egy részt... és hát rá kell, hogy jöjjek, teljesen dilis, de szeretnivaló az a mese... 5 perc alatt kb 20-szor megölik meg egymást a szereplők :D
11-12-13 éves korosztály szinte mind a MiniMax on "nőtt fel"
én mind2 nézem az osztályban sokan nézik szoval nincs benne semmi ciki.Még mindig nézek MiniMax-ot de csak mikor megy az Arthur:3 12/F
Normális, én 12 vok és én is cn-t nézek
parkműsor 4ever !!!!!! <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!