Mi a véleményetek a régi Cartoon network és Nickelodeon mesékről?
Szerintem mindkét csatorna jobb műsorokat sugárzott régebben.Ezt értem régiek alatt:
-Nickelodeon:Macseb,Hé,Arnold!,Hódító hódok,Jajj,a szörnyek!,Kenan és Kel,Clarissa,Fecsegő tipegők.
-Cartoon network:Bátor,a gyáva kutya,Én vagyok Menyus,Boci és pipi,Gonosz Con Carne,Szamuráj Jack,Shaolin leszámolás,Dexter laboratóriuma,Pindúr pandúrok.
Jók (a rajzfilmek, a Clarissát rühelltem).
Nickelodeonból nagy Ren és Stimpy rajongó vagyok, CN-ből a Courage the cowardly dog a kedvenc. :) Amikor fénykora volt ezeknek nálam, a CN még angolul ment - úgy jobban tetszett, a szinkron sajnos nagyon béna.
attól függ.
a cartoon network jobb volt a másiknál, főleg a klasszikus és tv-korszakos rajzilmek ismétlései miatt. de nagyon ütősek voltak az abszurd sorozataik, amelyek szintén a régi warner nyomvonalán jártak. a nicken elég sok undormány ment, viszont volt ott is kiváló (hey arnold pl.)
Szerintem is, még halvány emlékeim vannak a régiekről, nagyon sajnálom őket. Régen sokkal több műsort néztem, mert sokkal jobbak voltak. Most örülök hogy nyár van mert a cartoontoontoon ban még vannak régi mesék, és tudom őket nézni. (Nickelodeont nem szeretem.)
Amiket felsoroltál azok voltak a kedvenceim. Most csak Parkműsort és Johhny Testet nézek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!