Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mi a véleményetek a régi...

Mi a véleményetek a régi Cartoon network és Nickelodeon mesékről?

Figyelt kérdés

Szerintem mindkét csatorna jobb műsorokat sugárzott régebben.Ezt értem régiek alatt:

-Nickelodeon:Macseb,Hé,Arnold!,Hódító hódok,Jajj,a szörnyek!,Kenan és Kel,Clarissa,Fecsegő tipegők.

-Cartoon network:Bátor,a gyáva kutya,Én vagyok Menyus,Boci és pipi,Gonosz Con Carne,Szamuráj Jack,Shaolin leszámolás,Dexter laboratóriuma,Pindúr pandúrok.

2014. júl. 30. 13:05
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is jobbak ezek, mint az újak, de ebben nőttem fel, persze, hogy jobban szeretem őket. :)
2014. júl. 30. 13:11
 2/9 anonim ***** válasza:

Jók (a rajzfilmek, a Clarissát rühelltem).

Nickelodeonból nagy Ren és Stimpy rajongó vagyok, CN-ből a Courage the cowardly dog a kedvenc. :) Amikor fénykora volt ezeknek nálam, a CN még angolul ment - úgy jobban tetszett, a szinkron sajnos nagyon béna.

2014. júl. 30. 13:49
 3/9 anonim ***** válasza:
Imádtam mindet, ha még ma is mennének akkor biztos, hogy nézném :D Ám azt nem mondom, hogy ezek voltak az igazi mesék, mert (ugyan nehéz belegondolni de) a mai gyerekek a mostani mesékre valószínűleg ugyanígy fognak visszaemlékezni mint mi most :)
2014. aug. 1. 00:03
 4/9 Cs.Norbi válasza:
igazad van, de SPONGYABOB gömbölyű nadrág verhetetlen még mindig
2014. aug. 2. 02:17
 5/9 anonim ***** válasza:
97%

attól függ.

a cartoon network jobb volt a másiknál, főleg a klasszikus és tv-korszakos rajzilmek ismétlései miatt. de nagyon ütősek voltak az abszurd sorozataik, amelyek szintén a régi warner nyomvonalán jártak. a nicken elég sok undormány ment, viszont volt ott is kiváló (hey arnold pl.)

2014. aug. 10. 10:40
 6/9 anonim válasza:

Szerintem is, még halvány emlékeim vannak a régiekről, nagyon sajnálom őket. Régen sokkal több műsort néztem, mert sokkal jobbak voltak. Most örülök hogy nyár van mert a cartoontoontoon ban még vannak régi mesék, és tudom őket nézni. (Nickelodeont nem szeretem.)

Amiket felsoroltál azok voltak a kedvenceim. Most csak Parkműsort és Johhny Testet nézek.

2014. aug. 11. 19:09
 7/9 anonim válasza:
Nekem is oszinten a Cartonn Networkos mesek tetszenek mivel gyerekoromban nem volt Nickelodeonunk. De most atkapcsoltam a thomere es amikor meglattam a Nickelodeont es pont a macseb ment es az igazan jo volt. De a mostani mesek a Nickelodeonon nem olyan jok mint a regiek... Sot mostanaban nincs is sok mese a Nickelodeonon inkab csak sorozatok mennek. De a cartoon networkon meg most is ugyanannyi mese megy mint regen. Nem tudom miert nem tud a Nickelodeon olyan jo meseket gyartani mint regen. Nem tudom lehet hogy a mostani igazgato moderálodott a mai világhoz. Nem tudom... Meg a Nickelodeonon kezdenek megszunni a jo mesek. Pl. Èlet a Tanyán. Pedig az jo volt. Ès a Macseb... Ès az is nagyon jo mese volt, ès ilyen règrol (miota sugarozzák) megszünt. Ès ez a sorozat TÈNYLEG vicces volt...
2015. febr. 28. 22:51
 8/9 anonim ***** válasza:
A régiek a legjobbak! Még most is szeretem őket. Régi Nick és régi CN forever!
2018. márc. 2. 18:45
 9/9 anonim ***** válasza:
A legeslegjobbak voltak ezek a sorozatok.
2018. máj. 28. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!