Csak nekem hiányoznak ennyire a régi Nickelodeon műsorok, mesék?
Hol vannak már azok a szép idők?? Amikor nem kegyetlen vérengzős mesék mentek hanem értelmes élvezhető mesék. Amin még gondolkozhattunk is, meg lekötött.
A Thornberry család / Fecsegő tipegők /Felnövekvő fecsegők
/Ginger naplója / Hé, Arnold! / Hódító hódok / Jaj, a szörnyek! / KaBlam! / Akció csoport Most ! / Kandúrbanda / Macseb / Mr. Meaty / Ren és Stimpy show / Rocket Power / Rocko modern élete
Amanda show / A titkos templom legedái / Clarissa
Kenan és Kel (örök nagy kedvenC :D főleg az a NARANCS SZÓDÁS rész) :D
Sok Hűhó!
Unokatestvérem Skeeter! ( nagyon klassz műsor volt :) hiányolom =(
És még sorolhatnám...kitudja mit hagytam ki :)
Nagyon örülnék ha visszahoznának pár régi ilyen műsort a mai TV csatornákra, szerintem jó pár száz ember arcán boldogság lenne és persze mosoly is :)
Hú, de szerettem én is ezeket.
Nekem hiányoznak, de nem nézném őket már. Talán néha 1-1 részt. Elmúlt már a szép gyerekkor, nem olyan az ízlésem mint akkor.
Ráadásul így felnőttfejjel visszanézve ezeket, nem különböznek a mostani rajzfilmektől. Persze a nosztalgia megszépít mindent, de ezek se voltak olyan nagyon gondolkodtató mesék. 8-14 éves gyerekeknek készültek ezek elsősorban, ekkorának nem is lehet elgondolkodtató meséket készíteni.
Utolsó hozzászólónak: Ha nem szeretted, miért nézted? Az ilyenektől mászok falra...
Egyébként nagyon hiányoznak a régi Nickes mesék. Amiket felsoroltál, mind nagyon zsír volt. Manapság már semmi jó nincs a csatornán (a Tündéri k.-t nem említem, mert az sem jó már, első 5 évad volt a csúcs, 6. évad elment, onnantól kezdve viszont mélyrepülés kezdődött ezerrel). Petíciót kéne indítani a régi nickes műsorok visszaszerzéséért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!