Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Csak nekem hiányoznak ennyire...

Csak nekem hiányoznak ennyire a régi Nickelodeon műsorok, mesék?

Figyelt kérdés

Hol vannak már azok a szép idők?? Amikor nem kegyetlen vérengzős mesék mentek hanem értelmes élvezhető mesék. Amin még gondolkozhattunk is, meg lekötött.

A Thornberry család / Fecsegő tipegők /Felnövekvő fecsegők

/Ginger naplója / Hé, Arnold! / Hódító hódok / Jaj, a szörnyek! / KaBlam! / Akció csoport Most ! / Kandúrbanda / Macseb / Mr. Meaty / Ren és Stimpy show / Rocket Power / Rocko modern élete

Amanda show / A titkos templom legedái / Clarissa

Kenan és Kel (örök nagy kedvenC :D főleg az a NARANCS SZÓDÁS rész) :D

Sok Hűhó!

Unokatestvérem Skeeter! ( nagyon klassz műsor volt :) hiányolom =(

És még sorolhatnám...kitudja mit hagytam ki :)

Nagyon örülnék ha visszahoznának pár régi ilyen műsort a mai TV csatornákra, szerintem jó pár száz ember arcán boldogság lenne és persze mosoly is :)

2014. júl. 11. 18:06
 1/9 anonim válasza:
100%

Hú, de szerettem én is ezeket.

Nekem hiányoznak, de nem nézném őket már. Talán néha 1-1 részt. Elmúlt már a szép gyerekkor, nem olyan az ízlésem mint akkor.

Ráadásul így felnőttfejjel visszanézve ezeket, nem különböznek a mostani rajzfilmektől. Persze a nosztalgia megszépít mindent, de ezek se voltak olyan nagyon gondolkodtató mesék. 8-14 éves gyerekeknek készültek ezek elsősorban, ekkorának nem is lehet elgondolkodtató meséket készíteni.

2014. júl. 14. 11:32
 2/9 anonim ***** válasza:
kenan és kel nagy gyerekkori kedvenc volt. és miért hagytad ki a pete és kis pete-et?
2014. júl. 18. 03:56
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem a Jajj,a szörnyek!és a macseb hiányzik nagyon!
2014. júl. 19. 22:30
 4/9 anonim válasza:
100%
Nem vagy egyedül Kérdező, nekem is nagyon hiányoznak, így 20 éves fejjel is néha vissza-vissza emlékezem azokra a régi szép időkre.:) A felsoroltak közül mindet szerettem, de személy szerint nekem a Fecsegő tipegők, és a Hey Arnold volt a nagy kedvenc.:) Youtube-on fent vannak részek, ha tudsz angolul akkor vissza tudod nézni őket akadály nélkül, bár néhány rész még talán magyarul is fenn van:)
2014. okt. 2. 16:08
 5/9 anonim ***** válasza:
43%
Nekem nem hiányoznak, ritka agyleszívó csatorna volt, még rosszabb, mint a Cartoon Network... az egyetlen kivétel talán A titkos templom legendái, azt én is szerettem nézni.
2015. márc. 22. 17:50
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó hozzászólónak: Ha nem szeretted, miért nézted? Az ilyenektől mászok falra...

Egyébként nagyon hiányoznak a régi Nickes mesék. Amiket felsoroltál, mind nagyon zsír volt. Manapság már semmi jó nincs a csatornán (a Tündéri k.-t nem említem, mert az sem jó már, első 5 évad volt a csúcs, 6. évad elment, onnantól kezdve viszont mélyrepülés kezdődött ezerrel). Petíciót kéne indítani a régi nickes műsorok visszaszerzéséért!

2017. szept. 26. 22:51
 7/9 Süle Dominik ***** válasza:
Nekem a Mr. Meaty hiányzik a legjobban. Parker és Josh a 2 hülye. Mindig nevettem rajtuk. Sokkal jobb mint az ilyen Bunsen a bestia meg az ilyen szutykok. A Mr. Meatyért tényleg nagy kár. Már 10 éve nem adják. Hiányzik :(
2017. okt. 30. 21:42
 8/9 anonim ***** válasza:
A Mr. Meaty-ben ritka creepy volt az a két bábu...
2017. nov. 1. 08:56
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is nagyon hiányoznak. Manapság katasztrófa, ami azon a csatornán megy... Vissza kéne hozni ezeket a jó kis műsorokat, leredukálni a live-action dolgokat, és ha rajtam múlna, visszahoznám a Tündéri keresztszülők régi részeit is.
2018. nov. 11. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!