Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miėrt utálnak azėrt,...

Miėrt utálnak azėrt, mert öszinte vagyok?

Figyelt kérdés

Irok pėldát...

Sokszor volt olyan, hogy azt irta/mondta a csaj helyes vagyok ėn pedig öszintėn megmondtam neki, hogy szerintem ö csunya.

Vagy, ha anya föz valamit ės nem izlik, akkor is megmondom neki, hogy SZ***r

Volt, hogy sirt is ezėrt.

De most miėrt baj az, hogy öszinte vagyok?

2014. aug. 6. 20:52
1 2 3
 21/29 anonim válasza:

Nem azzal van a baj,hogy őszinte vagy, hanem az, ahogyan KINYILVÁNÍTOD.Értékelni kell dolgokat, mint például megköszönöd anyudnak hogy fáradozott az ennivalóval, bár nem nagyon ízlett.Ez is egy megoldás.Egy picit több kedvességgel és tisztelettel, lehet hogy kedvelni fognak.

:)

2014. aug. 7. 19:34
 22/29 anonim válasza:

Látod a különbséget kettő között?:

"Anya a kaja nagyon sz*r volt."

Vagy:

Anya köszi hogy csináltál ebédet és emiatt fáradoztál, de nekem nem nagyon ízlett amit készítettél"

Ez a két mondat MAJDNEM ugyan az volt, csak az egyik kedvesebb, udvariasabb és tiszteletteljesebb volt.

2014. aug. 7. 19:40
 23/29 anonim ***** válasza:

Mert nem őszinte vagy, hanem bunkó. Nagy különbség. Én is őszinte ember hírében állok, de kulturáltan is meg tudom fogalmazni a véleményemet, sőt, ha olyan az illető, akkor hallgatni is tudok.

" Anya, ez a főztöd most nem volt jó, szerintem túl sok volt benne a só/bors stb."

"Ne haragudj, Katika, de te nem vagy az esetem, tényleg nem."

2014. aug. 8. 20:38
 24/29 A kérdező kommentje:
Nem szeretek mellė beszėlni.
2014. aug. 8. 21:36
 25/29 anonim ***** válasza:

Ez nem mellé beszélés, ez tapintatosság. Nem azért tesszük mert annyira jó dolog, hanem mert egyesekben van még némi alázat.

Komolyan most azt mondanád a bukásra álló másodikos Sanyikának, hogy "fiam b-zmeg te egy idióta vagy"?

2014. aug. 8. 22:21
 26/29 A kérdező kommentje:
Ha engem nem ėrint a dolog, akkor nincs közöm hozzá.
2014. aug. 8. 22:25
 27/29 anonim ***** válasza:

Mármint mihez nincs közöd?

Amúgy ajánlom Doktor House 2. évadjának 24. részét! Az talán segít megérteni a dolgot.

2014. aug. 9. 03:11
 28/29 anonim válasza:
100%

Ezzel a hozzáállással mindenki ott fog hagyni.

Az őszinteség általában jó dolog, de te nem őszinte, hanem egy érzéketlen tahó vagy.

2014. aug. 10. 13:20
 29/29 anonim válasza:

Példa:

Fáradozol v.mi miatt mondjuk te főzöl, ha az valakinek, nem ízlik, és azt mondaná rá hogy sz*r, az neked hogy esne?????

Vagy szerelsz egy biciklit a haverodnak.Sokat fáradozol vele, és talán 1-2 alkatrészt veszel hozzá, vagy feltuningolod neki. És neked hogy esne, ha azt mondja hogy sz*r lett????????????????????????????????????????????

2014. aug. 11. 16:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!