Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Csak én nem találom ezt olyan...

Csak én nem találom ezt olyan viccesnek?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=rAlvzcYH5T4

A kommentelők halálra röhögik magukat rajta, csak tudnám, mi benne a poén. Úgy veszem észre, egyre több ilyen vérben úszó mesefilm-szerűséget gyártanak, és egyre többen rajonganak értük. Miért hódítanak ezek ekkora teret?

2010. jan. 12. 15:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
58%
Akkor te nem tudod a groteszk humort értékelni, ennyi :] Valaki meg a favicceket nem szereti, valaki meg pont azokat imádja. Ne akadj fent az ilyesmin, nem a te humorod és kész.
2010. jan. 12. 15:46
 2/13 anonim ***** válasza:
72%

Azt nem tudom, hogy miért ez a menő ma, de emlékszem gyerekkoromban én még Micimackót néztem, a Nagy horgászt, Pom-pom mesét, stb. Remélem, még visszajönnek az ilyen mesefilmek is. Nem kell csodálkozni, hogy ennyi problémás ember van, ha már gyerekként ilyet kell néznie, mert ugye más nincs. Elszomorító! de én sem találom viccesnek.

23/L

2010. jan. 12. 15:48
 3/13 anonim ***** válasza:
95%
15:48!A te korodban voltak ilyen mesék???én 12 vok és én is néztem a Frakk,a macskák réme'-t,a A kukoti és kotkodács'1'-csot,a nagy hohohorgászt....meg a vizipók csdapókot
2010. jan. 12. 16:04
 4/13 anonim ***** válasza:
65%
Hát én sem röhögtem. Ez nem vicces hanem szánalmas. A fiatalok meg menőnek tartják mert vér folyik, belek lógnak, jajj és az milyen vagány már hogy ilyet néznek... tényleg nem értem őket.
2010. jan. 12. 16:30
 5/13 anonim ***** válasza:
általában azok írnak oda akiknek tetszik... szal lehet h sokkal több embernek nem tetszik :)
2010. jan. 12. 18:27
 6/13 anonim ***** válasza:
szerintem is S Z A R
2010. jan. 12. 19:20
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem láttak még jobb véres mesét szerintem :)
2010. jan. 12. 22:16
 8/13 anonim ***** válasza:
16:04 Ti is néztek ilyeneket? :O 24/L Ez viszont egy BORZALMAS videó. Nem értem én már ezt a világot............
2010. jan. 12. 22:17
 9/13 anonim ***** válasza:
Happy Tree Friends penge. Igaz, kell hozzá egy hangcucc :)
2010. jan. 12. 23:13
 10/13 anonim ***** válasza:

Hát..elkezdtem nézni,nem tetszett. Aztán folytattam akkor sem röhögtem,csak egy kis mosoly a végén,mert azt viccesnek találom hogy egy ILYEN bájos kis zene alatt ilyen öldöklés folyik XD

Mellesleg,én is olyan meséken nőttem fel,amiket leírtatok,nameg a Nickelodeonon...és imádtam!

Szerintem a mesék nagyban befolyásolják egy gyerek lelki fejlődését,talán ezért a sok "elcseszett" 10-12éves manapság... :/

2010. jan. 13. 00:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!