Ti is éreztétek már úgy hogy számotokra csak a füvezés meg a prostizás adhat boldogságot a jövőben?
minden kapcsolatom kudarcba fullad, vagy miattam vagy a lány miatt. most szerelmes lettem, először beteljesült aztán bukás, mégsem engem választott, csak pótlék lehettem a távkapcsolata mellett
az öngyilkosság nem megoldás annyira
attól félek hogy ez az állapot sokáig megmarad
én is csalódtam nagyot...de soha nem gondoltam egyikre sem komolyan! ismerek olyat aki prostihoz ment, mert így látta jónak, hát én inkább keresek egy normális lányt...füvezésre is volt több lehetőségem SOHA nem életem velük és nem is áll szándékomban...az öngyilkosság gondolatát is elhessegettem, amikor visszatér a fájdalom és a gondolata akkor megpróbálok erős maradni...ha kapcsolatot szeretnél minden áron azt nem nehéz megteremteni...de ha életed párját akarok megtalálni...a számodra tökéletes lányt/nőt, na az a kihívás :) szóval ne add fel te sem! ismerkedj, keresd az igazit :)
21F
jah... hátha elmúlik holnapra
F20 vagyok am
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!