Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek most? Rossz ember...

Mit tegyek most? Rossz ember vagyok? :' (

Figyelt kérdés

apám alkoholista, egész gyerekkoromban terrorizált, bántott, el akarta lehetetleníteni az életem... tudnék róla sztorizni... de most mind1, legyen elég ennyi.

most autóbalesetet szenvedett, életveszélyben van, kb. fél órája tudtam meg.

légyszi ne b aszogassatok, h ide írok ezért de nem bírok mást tenni, nem merem most megosztani az érzéseim barátokkal meg családtagokkal.

rosszul vagyok, remeg mindenem, kavarognak bennem az érzelmek. nem tudom, hogy érzek-e sajnálatot, azt sem tudom, hogy be akarok-e hozzá menni..... borzalmas minden! eddig azt hittem, hogy gyűlölöm apámat, de most már nem tudom..

nagyon rossz ember vagyok? mit tegyek?

bocs a kategóriáért, csak késő van már, ezt olvassák, remélem nem bannolnak reggel, csak átteszik máshová.

2014. aug. 2. 23:47
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
7%
Már értem miért vagy ekkora b.arom itt sok emberrel :( Apádnak jobbulást.
2014. aug. 3. 00:27
 22/26 A kérdező kommentje:

nem gondoltam volna, hogy lesz aki megpróbál belém rúgni...

nem én vagyok a b arom.. és annak ahogy reagálok bizonyos dolgokra, köze nincsen apámhoz.

2014. aug. 3. 00:29
 23/26 anonim ***** válasza:
84%
Most miért kellett ezt írni neki? Van fogalmad róla, hogy milyen lehetett így felnőni? Te büdös tetves fsszopó, szemét mocskos ocsmány féreg.
2014. aug. 3. 00:35
 24/26 anonim válasza:
86%

# 21

Valami ütőset akartam írni, de egyszerűen nincs, ami kifejezné, amit érzek az ilyen szintű lelki szegényekkel kapcsolatban.

Szégyelld magad!

2014. aug. 3. 00:37
 25/26 anonim ***** válasza:
59%
#21: ásd el magad, most lettél pont olyan p-araszt mint amiről hablatyolsz
2014. aug. 3. 00:38
 26/26 anonim ***** válasza:

Gyerekkoromban nekem is ilyen volt, a pia vitte el, amikor rosszul lett én is hasonlóan éreztem magam, de a temetésen már csak azért sírtam, mert ezt várták el tőlem. Igazából könnyebb lett az életem azon a ponton. Megszűnt egy évtizednyi terror. Ne érezd magad rosszul, nem vagy rossz ember emiatt, idővel majd letisztulnak a dolgok. Hogy bemenj-e hozzá nem tudom, ezt neked kell eldöntened, az emberségeden, gyűlöleteden és irgalmadon múlik. Pár év múlva nem hinném, hogy lesz ennek jelentősége, főleg ha felépül, legalábbis az én esetemben nem volt.

Nyugodtam írj rám, ha szeretnéd kiönteni a lelked valakinek ezzel kapcsolatban.

2014. aug. 3. 09:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!