Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon rossz ember vagyok?
Figyelt kérdés
Másfél évvel ezelőtt nagyon rossz helyzetben voltam és egy haverom felajánlotta Hogy költözzek hozzá. Én belészerettem . Szexpartnerek voltunk 8 hónapig, ezalatt a 8 hónap alatt 5 hónapot külföldön dolgoztam. Minden nap felhívtam, ő még csak egy sms-t sem írt. Mikor hazamentem találtam egy női bugyit ami nem az enyém. Nem vallotta be de volt nála egy lány 3x is mint kiderült. Rá egy hónapra megbeszéltük Hogy legyünk együtt. Azóta is járunk , de én ismét külföldön vagyok már lassan 4 hónapja. Eddig max 10 sms-t kaptam tőle. Nem tesz igazából semmit azért Hogy beszélhessen velem. Itt a munkahelyen megismerkedtem valakivel és viszonyunk van 1 hónapja. Nagyon szeretek vele lenni, de közben ugyanúgy felhívom a páromat. Nem tudom Hogy mit tegyek. Lelkiismeret furdalásom van. Ez a srác akivel viszonyom van elhalmoz bókokkal, mikor megcsókol úgy érzem Hogy megáll a világ ha vele vagyok nem tudok gondolkodni elragadnak az érzelmek. De nem lehetek vele mert felesége van. Közben nekem otthon párom van. Nemtudom Hogy mivan. Teljesen kész vagyok:(2014. júl. 29. 14:33
2/14 anonim válasza:
Döntsd el ki kell neked, ne húzd az agyukat, válassz! Hidd el, jobban fogod érezni magad utána! :)
3/14 anonim válasza:
Én azt mondom ejtsd mindkettőt, és keress egy normálisat, aki szeret is téged, nem csak használ.
4/14 anonim válasza:
Az itthonit én nem nevezném kapcsolatnak, a kintinek meg a szeretője vagy. Hagyd mindegyiket.
6/14 anonim válasza:
Az nekem sem világos, miért nem keresel valakit, aki szeret, és akivel problémák nélkül együtt lehetsz, aki nem csal meg, akinek fontos vagy, és akivel legalább olyan jól érzed magad, mint a munkatársaddal most. Két rossz megoldás közül minek akarsz választani?
7/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2014. júl. 29. 14:45
8/14 A kérdező kommentje:
Mert szeretem a munkatársam. Belészerettem.
2014. júl. 29. 14:49
9/14 anonim válasza:
Az itthoni gyerek se érezte magát rosszúl, te miért érzed? Nem törődik veled esmeg te érzed magad szarul? Na ne már. Ez a külföldi meg legalább úgy tesz, mintha érdekelnéd, már ennyivel jobb na meg kozelebb van. Én nem mondok semmit erre, mert ugyus az lesz, ahogy te döntesz. Gondolkozz egy picit.
10/14 anonim válasza:
Micsoda emberek.
1.: barátnőt tart, hogy legyen kit b..asznia, de igazából le se sz..arja.
2.: egy p..ina, akit ugyan elhanyagolnak, de ő sem különb, mert nős férfivel b..aszik.
3.: csalna a nejét, róla elég ennyi.
Már csak a feleségére vagyok kíváncsi, ugyan folytatódik-e a szál..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!